Dagens træning: Intervaller & PR i backsquat!

En lille midt-på-ugen status

Så er der gået 3 dage siden jeg kom tilbage på diæt (som er nedjusteret til kun 1700 kcal/dag – straaaamt!) og vægten er nu tilbage hvor den lå før jul. Herfra er der kun én vej, og det er FREMAD! Jeg har under 3 måneder til at smide de sidste mange kilo fedt (regner med at der skal ryge 10-12 kilo endnu), så der er ingen tid at spilde!

På den positive side synes jeg, at mine ben er ret godt med denne gang. De altid været mit svage punkt, og jeg har haft svært ved at få trimmet dem ned sammen med overkrop og mave, så det er et rigtig godt tegn!

Hvad gør jeg anderledes denne gang?

Først og fremmest, så træner jeg ben 5 gange om ugen + cardio 6 dage om ugen.
Det lyder lidt crazy, I know, men det lader til at virke! Det er jo lidt en balancegang at kunne gøre det, uden at overtræne, men indtil videre går det fint.

Jeg sørger for at variere min bentræning så meget som muligt, og deler bentræningerne op i for/bagside, samt lette/tunge og high/low rep sessioner, for at ramme dem så forskelligt som muligt. Desuden er jeg meget præcis med at indtage de rette kosttilskud og at massere og udspænde ømme muskler dagligt.

IMG_5167.JPG

Senere i dag vil jeg smide dagens første træningspas op på bloggen til inspiration :)
Den stod på en lækker og tung kombination af ryg/glutes/baglår – ren yndlingstræning!

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Intervaller & PR i backsquat!