Diæt: 11. status

Cardio: 16 min. intervalprogram

IMG_5371.JPG

Det var virkelig ikke lysten der drev mig her til aften!

Efter at have været fuld af energi på min refeed-dag igår, crashede jeg rimelig kraftigt i dag. Det plejer jeg ellers ikke, når jeg holder min mad “clean” på refeed-dage, men jeg tror det er kombinationen af eksamensstress og en masse arbejde oveni (you know, der er lidt januar-travlhed i personlig trænings-branchen ;) ), som blev lidt for meget. Jeg skal til eksamen næste fredag, så begynder at være ret presset.

Og diæten gør det bare ikke nemmere. Specielt ikke efter jeg besluttede at skære yderligere ned, og fra i dag af kun får ca. 1600 kcal om dagen…

Men selvfølgelig skulle jeg afsted! Jeg besluttede at programmet skulle være hårdt og lynhurtigt overstået, og resultatet blev dette:

IMG_5382.PNG

Har lyst til at prøve det, men brug for at varme yderligere op, så gør endelig det! I dag ville jeg bare have det overstået, men jeg anbefaler altid at man varmer grundigt op for at forberede kroppen og undgå skader.

Jeg løb med 10,5 km/t i de 2×3 min. og 13 km/t. i de 10×40 sek. intervaller, men du skal finde et tempo der passer til dig. Hvis 40:20 intervallerne er for hårde, kan du lave den til 30:30 eller endda 20:40. Og du kan gå i et rask tempo i stedet for at løbe, i de 2×3 min. opvarmning/cooldown.

Intervalprogrammer kan tilpasses til at presse ALLE, og det er en fantastisk måde at træne på, når man ikke gider bruge timer i træningcenteret.

1 Kommentar

  • Mette

    Vildt dejligt med inspiration til løb og intervaller for en styrke-pige som mig. Er igang med at cutte ned, og kiloene smider jo ikke sig selv ;-) så vil helt klart prøve dette i aften.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diæt: 11. status