Mine 5 bedste råd til at holde motivationen: Nr. 2

Tanker om refeed-dag fremover

IMG_4704.JPG

Stod op til en fin, flad mave i morges :) Dejligt at gense den, efter min spisedag lørdag, hvor jeg både fik en stor portion af havregryn, dadel-proteinkugler og sushi i store mængder!

Det er ofte sådan lidt ambivalent med den der spisedag.. Man vænner sig hurtigt til, at formen i løbet af ugen dagligt forbedres, og derfor kan det godt være lidt hårdt at “blive slået tilbage” af sådan en spisedag… Om søndagen er jeg tit ret væskefyldt, og det er først her fra mandag, at jeg er ved at være tilbage i samme form som lørdag morgen. Det kræver faktisk lidt at acceptere dette, uden at stresse.

Samtidig er har det dog stor betydning for mit mentale velvære at jeg har denne dag, hvor jeg kan tage ud og spise med min familie eller venner, og den har jeg planer om at beholde i en eller anden form, så langt ind i diæten som muligt.

Dog ændrer jeg min plan fra 2. januar, og en del af denne plan er, at min refeed-dag bliver lige så kontrolleret som min diæt i hverdagen. Jeg vil beholde mit sushi-måltid om aftenen, men det vil også blive afmålte mængder, så jeg ved at jeg ikke kommer til at overdrive. Dertil vil jeg i løber af dagen få mere havregryn, frugt og ris end til hverdag, men ellers vil dagene ligne mine almindelige diætdage en del mere.

Se et eksempel på min nuværende spisedag her.

Formålet med at kontrollere min spisedag mere er, at sikre at mit ugentlige kalorieindtag ikke overstiger det planlagte. På den måde kan jeg holde mit kalorieindtag relativt højt i hverdagen, samtidig med at jeg fortsætter min udvikling og vægttabet frem imod konkurrencen.

Som sagt træder dette dog ikke i kraft før 2. januar. Indtal da vil jeg nyde at min diæt går så godt, samtidig med at jeg nyder min træning og generelt har rigtig meget energi til alt det jeg gerne vil :) Og så er der liiiiige en juleaften og en nytårs aften, som jeg også har besluttet mig for at nyde i stor stil – helt uden diæt-tanker ;)

navnetraek_sort

3 comments

 • Simone Schou

  Nej hvor er jeg bare vild med din blog og din måde at tænke på!
  Du er simpelthen så sej.

  Nyder at følge med og få inspiration.

  Vil også lige ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Hej Simone
   Tusind tak! Det er jeg rigtig glad for at høre :)
   Håber meget at du også har lyst til at følge med i det nye år.

   Rigtig god jul og godt nytår til dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Schou

   Det vil jeg helt sikkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Mine 5 bedste råd til at holde motivationen: Nr. 2