Dagens træning: Booty!

Lidt søndagslæsning om kvinder og muskelopbygning

Jeg tager mig en velfortjent hviledag i dag, da hele kroppen er meget øm og træt. Og jeg har planlagt en masse lækker træning i  morgen, som jeg gerne vil være frisk til!

Min søndag har også været fuldt booket med eksamenslæsning & arbejde, og inden længe skal jeg i bio og se Hobbitten 3, hvilket jeg glæder mig meget til. Er stor fan af de film!

Men inden da har jeg lidt søndagslæsning til jer! :)

Eller, det er ikke helt fra mig, derimod en anbefaling om at i skal læse dette udmærkede indlæg, skrevet af Jesper Ørum. I indlægget angriber han målrettet en række af de undskyldninger mange (kvinder) kommer med, og forklarer mekanismerne bag styrketræning vs. cardio, på en let og forståelig måde. Ingen bro-sciene, bare masser af fakta om hvorfor styrketræning i frivægtsområdet er awesome! Og en række andre kloge ting.

Læs indlægget her:
Kvinde – Derfor vil du bygge muskler

Olga-Helena-Fitness

Fit-Girl-Motivation-For-Your-Monday-04

2 Kommentarer

  • Trine

    Kære Amanda Louise. Jeg har fulgt din blog gennem længere tid, og det er så absolut en af de bedste træningsblogs, jeg til dags dato har læst! Du har så meget viden om træning og om kroppen, og dine indlæg er dejlige nørdede! Og så har du simpelthent den flotteste bagdel i blogland :-) Bh Trine

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Kære Trine

      Mange tak, sikke en dejlig kommentar at få! :) Jeg er meget stolt over at du synes min blog (og bagdel) er blandt de bedste! ;)
      Jeg håber at du også vil læse med fremover :)

      Kh. Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Booty!