Dagens træning

Dagens træning og kostplan

Dagens første træningspas er overstået. Den stod på squats i 5 set af 4 reps med 65 kg., efterfulgt af en workout med ren kropsvægt:

20 pull ups
30 push ups
40 sit ups

Og til sidst en sjippe-finisher, som jeg nærmest ikke kunne gennemføre fordi mine lægge var så ødelagte efter den intervalchallenge jeg gennemførte i går aftes. (45 sek. hurtig løb, 15 sek pause x 20)

Nu står den på velfortjent morgenmad! Jeg træner stort set altid tidligt om morgenen, og derfor får jeg stort set altid havregrød til morgenmad bagefter. Jeg indtager nemlig primært mine stivelsesholdige kulhydrater lige efter et træningspas.

IMG_4219.JPG

Herunder ser i planen for dagens indtag:

IMG_4223.JPG
Ja, jeg er vild med græskar!! ;)

Morgenmaden indtages som sagt efter morgentræning, og aftensmaden (som også indeholder stivelsesholdige kulhydrater) indtages efter aftenens sene træningspas.

De øvrige måltider indtages med 2-3 timers mellemrum i løbet af dagen.

Efter planen skulle jeg løbe intervalløb i aften, men benene har brug for en pause, og jeg regner derfor med, at det i stedet bliver til 60 rolige minutter på crosstraineren eller løbebåndet.

Ps. Husk at i stadig kan deltage i konkurrencen om et gavekort til Netto på 5000 kr., ved at tilmelde jer Nettos nyhedsbrev! Læs mere her.

10 Kommentarer

  • anne

    Hej – elsker din blog :-)

    Jeg har den samme casein, blev anbefalet at benytte det om aftenen, men det er simpelthen så tykt og klumpet at jeg ikke kan drikke det – hvordan benytter du din?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Hej! :)

      Jeg blender den med is, bruger den i desserter eller i havregrød som på billedet :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne

      men 1 scoop i en portion grød vil da gøre det hårdt som sten ???

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Det kommer jo an på hvor meget vand du kommer i :) Min grød er fint grødet til min smag :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Du er så super inspirerende!
    Hvordan laver du den super overbliks figur og skema over dit madindtag?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

    Hejsa!
    Det var virkelig spændende at se din mad i tal. I forhold til din str. og træningsmængde er der jo cuttet en del, som jo også er din plan. Det jeg egentlig godt kunne tænke mig at høre er, hvordan din fornemmelse på din krop er mht. muskelopbygning/-bevaring i forhold til at du cutter? Føler du at dine muskler svinder ind til ingenting, at de er som de plejer eller øges muskelmassen ligefrem?

    Held og lykke med at nå dine resultater :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Hej :)

      Den seneste måling af fedtprocent og muskelmasse viste, at jeg havde bygget yderligere masse under den første del af diæten.
      Det er dog nogle uger siden den blev lavet, og jeg er ikke helt sikker på om det kan passe. Men jeg føler bestemt heller ikke at jeg taber masse. Min styrke i de store løft øger også stadig :)

      Her sidst på ugen føler jeg mig som regel lidt mere “flad”, men lørdag øger jeg mit kulhydratindtag markant, og så bliver jeg “fyldt ud” og dejlig muskuløs at se på igen ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lykke

      Tak for svar!

      Det går jo lidt mog gængs opfattelse af muskelopbygning, så det er vildt spændende at se, hvor meget at træne på den rigtige måde og kosten egentlig kan betyde.

      Er du gået tilbage til carb loading en dag istedet for at sprede dine kulhydrater ud i daglige rationer? Det synes jeg du snakkede om, at du ville skifte over til nemlig. Hvordan ser det ud?

      Det er i øvrigt død spændende at følge med i! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Sandt. Min erfaring er, at det ikke er så firkantet med enten/eller, så længe man sørger for kun at være i et lille kalorieunderskud. Men vi får se hvad der sker fremadrettet :)

      Hvad du ser i dette indlæg er jo et eksempel på min daglige kost, så det er sådan det ser ud ;)
      Det du tænker på er måske det her med at jeg er begyndt kun at spise mine stivelsesholdige kulhydrater post-workout, til daglig?

      Jeg har hele tiden haft én dag om ugen hvor jeg spiser mere (primært i form af sushi, frugt og havregryn), og det har jeg fortsat. Jeg spiser dog også omkring 200 g. kulhydrat på mine “lave” dage, så får i høj grad også kulhydrater til daglig ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning