Frontsquats & intervaltræning

Dagens træning

IMG_4186.JPG

Jeg endte med at flytte ugens skuldertræning til i går aftes, og afveg altså lidt mere fra den plan jeg havde lagt for ugen. Det betyder, at dagen i dag også bliver lidt anderledes. Workout-planen for tirsdag og onsdag kommer derfor til at se således ud i stedet:

Tirsdag:
Morgen: Intervalchallenge ala FitnessNora
Aften: Skulder

Onsdag:
Morgen: Crossfit WOD (done!)
Aften: Intervalchallenge ala FitnessNora

Morgenens WOD hos Crossfit Copenhagen er overstået, og det var en led omgang af øvelser jeg ikke bryder mig ret meget om. Pullups, knees-to-elbows, pushpress og jump squats… I alt alt for mange gentagelser. Eww! :P Ej, egentligt så synes jeg push press er ret skægt, men det var ikke så strategisk smart, at træne skuldre igår aftes, og så stå op til 21-15-9-15-21 gentagelser af push press i dag…

Intervalprogrammet er et FitnessNora har fundet på. Hun har lagt det ud som en udfordring på sin blog, og så kan jeg jo ikke lade være med at hoppe lige i med begge ben! Udfordringen består af 4 intervalprogrammer, der skal udføres i denne uge. Jeg har allerede gennemført den første, og det kan i læse mere om her.

Dagens intervalchallenge består af 45 sek. løb (jeg vil forsge at holde en fart på 14,5 kmt/t) med 15 sekunders pause x 20 + opvarmning og cooldown. Det “glæder” jeg mig til ;)

Er der andre der har fået lyst til at prøve kræfter med denne intervalchallenge? :)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frontsquats & intervaltræning