Tirsdagstip til langt hår

4 super-fif til at holde formen i juledagene

Jeg er på vej i træningscenteret til jule-træning med en god veninde. Jeg er så heldig at holde jul hjemme i år, så kan bare smutte op i træningscenteret som jeg plejer.

Men jeg ved at ikke alle har den mulighed. Derfor har jeg i samarbejde med Bloggers Delight lavet låge nr. 23 i Bloggerlivs julekalender: 4 simple øvelser der kan laves hvor som helst, og som nok skal sætte gang i forbrændingen!

Der er masser af fokus på skuldre, core og numse, så de brune kartofler og flæskestegen ryger lige derhen, hvor vi gerne vil have dem ;)

Derudover vil jeg bare ønske jer alle en rigtig god juleaften! :)

navnetraek_sort

1 comment

  • […] Jeg er endnu ikke stærk nok i mine coremuskler til at holde bagdelen nok nede og jeg roterer også for meget i min overkrop. Men derfor synes jeg ikke i skal snydes for videoen, det kan jo kun blive bedre herfra! Tempoet er øget for at videoen ikke blev for lang. I realtid tager øvelsen 3 min og 30 sek. Mangler du inspiration til andre øvelser der kan trænes på stuegulvet hjemme hos familien i juleferien, så har min træner lagt en super fed video med hjemmetræning op lige HER. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Tirsdagstip til langt hår