Dagens træning

Personlig Online Programlægning

Repost – but it’s that time again!

Sommeren er slut og der er for de fleste goood tid, til vi igen skal bekymre os om at lufte de korte shorts og bikinien… Så nu kan vi godt slappe lidt mere af og spise lidt ekstra chokolade, ikke? Ingen kan jo alligevel se dellen, når den er pakket ind i en stor vinterjakke og uldne trøjer!

Men vent lidt.. Der er jo også en anden mulighed. Muligheden for at udnytte tiden til at få styr på kosten og træningen… Tid til at komme ind i en god rytme, hvor du ikke kan lade være med at tage til træning, og hvor de sunde valg er blevet en vane du ikke engang tænker over… Og når sommeren engang vender er tilbage, så kan du slet ikke vente med at hoppe i bikinien og at vise resultatet frem!

“Summerbodies are earned in the winter!”

Hvis du ikke helt selv kan gennemskue hvordan du skal komme i gang, så er jeg klar til at hjælpe dig. Jeg tilbyder flere løsninger som skræddersyes efter netop dit behov og ambitionsniveau.

20131001-200932.jpg

Kostpakke: 800 kr.

 • Sammen sætter vi et mål med din kost.
 • Du får en individuel kostplan tilpasset efter dit mål.
 • Kostplanen kan justeres undervejs, hvis det er nødvendigt.
 • 30 dages ubegrænset mail-coaching ang. kost, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål. Pris uden mail-coaching: 600 kr.

Træningspakke: 800 kr.

 • Sammen sætter vi et mål med din træning.
 • Du får en individuel træningsplan tilpasset efter din nuværende form og dit mål.
 • Træningsplanen kan justeres undervejs, hvis det er nødvendigt.
 • 30 dages ubegrænset mail-coaching ang. træning, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål. Pris uden mail-coaching: 600 kr.

Livsstilspakke: 1500 kr.

 • Sammen sætter vi et mål med din kost og din træning.
 • Du får en individuel kostplan tilpasset efter dine mål.
 • Du får en individuel træningsplan tilpasset efter dit niveau og dine mål.
 • Kost- og træningsplanerne kan justeres undervejs, hvis det er nødvendigt.
 • Ubegrænset mail-coaching i 30 dage, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål om kost og træning. Pris uden mail-coaching: 1200 kr.

Yderligere personlig online-coaching og vejledning: 350 kr.

 • Dette er kun et tilbud til klienter der tidligere har købt en kost-, trænings- eller livsstilspakke og som har brug for trygheden i fortsat at have kompetent støtte og vejledning.

20131007-151053.jpg

Mette, 31 år, undervejs i forløbet med Kostpakken:
“Vil faktisk mene at det her, er det mest sikre vægttabsforløb jeg har været i. Jeg føler ingen savn, er ikke på nippet til at falde i hele tiden, har haft næsten 100% kontrol til sociale arrangementer og jeg er glad og tilfreds. Føler jeg gør noget godt for min krop og det er en rar følelse. Det hjælper mig rigtig meget at skulle skrive til Amanda Louise undervejs, og stå til ansvar for mine valg. Er en meget samvittighedsfuld person, så tænker virkelig over hvilke valg jeg gør.”

Charlotte, 24, valgte Kostpakken og fortæller her om resultatet efter første uge:
“Synes lige du fortjente en update fra en meget glad mig :) Har været i gang i en uge nu og imorges stod vægten på 55,6, hvilket vil sige et vægttab på 2,6 på blot en uge!!!!! Ved godt det meste formegentlig er væske, men jeg er i hvert fald TILFREDS!! Indtil nu er planen smadder let at følge og føler mig mæt hele tiden, så det er simpelthen SÅ fedt :)”

Julie, 21, efter de første 3 uger med Træningspakken:
“Jeg bare sige tusinde tak for et skidegodt program!!! Har fået min kæreste til at tage et par billeder af mig igen – og der er ingen tvivl om at man allerede kan se resultater (under 3 uger !! Er i chok!!). Er simpelthen så glad, og det er netop resultaterne der holder mig ved ilden! Så tusinde tak – tror nu på at mit mål er indenfor rækkevidde ;-)”

Louise, 26 år, købte Livsstilspakken og her er hendes oplevelse:
“Jeg har haft det rigtig godt ! Glad og frisk sjov nok , er ik træt og sløv som før. Føler mig ik så oppustet, og det sjovt når man tænker på jeg får de her 140 ris eller kartofler og senere 100 gr brød ;) Og synes ik jeg er sulten eller mangler nået. Trænede ben dagen efter jeg startede på kuren, og selvom jeg trænede før fik jeg sku fat på nogen muskler som aldrig før ;) ku først gå normalt i mandags (så lidt sjovt ud når jeg gik sagde mine kunder ha ha)

Pernille, 23 år, om hendes oplevelse med Kostpakken:
“Jeg ved ikke om det er mig der ser syner, men jeg har allerede tabt mig her i løbet af den første uge :D så det er virkelig rart! Den her kostplan er virkelig sej! Jeg er simpelthen så overrasket, for selvom jeg nærmest spiser konstant og kæresten engang imellem får lidt for store øjne af alt jeg propper i mig, så føler jeg mig jo slet ikke proppet :D !!! Tværtimod føler jeg mig egentlig lettere end jeg plejer, og end hvis jeg ikke spiste særlig meget. Det er bare fantastisk :D

Christina, om hendes oplevelse med Træningspakken:
IMG_3343.PNG

 

Ønsker du også at opnå lignende resultater? Kontakt mig i dag! :)

20131002-094136.jpg

Jeg elsker at skabe resultater sammen med mine klienter!
Jeg ønsker at du får en aha-oplevelse når du starter et forløb hos mig, og at det kickstarter din lyst til at holde den sunde livsstil resten af livet. Mit mål er at du bliver klogere på kost og træning, finder motivationen og kommer godt afsted på din rejse mod drømmekroppen. Øget sundhed, mere energi og større velvære er bivirkninger vi må tage med ;)

Men jeg er også afhængig af at du selv ønsker at gøre det der skal til!
Som coach kan jeg vejlede dig, guide og støtte, men det er dig der skal tage de rigtige, nødvendige valg, dag efter dag. DU skal være klar til at gøre det der skal til.
Det kan dog hjælpe at “stå til ansvar” overfor en anden person, og den rolle tager jeg gerne på mig. Jeg er hård men retfærdig, og hvis du spørger får du sandheden! ;)

20131023-215502.jpg
Jeg har selv tidligere været lettere overvægtig og meget ked af min krop. Jeg bruger blandt andet mine personlige erfaringer, når jeg coacher dig i at kæmpe videre og bevare motivationen, selvom det ikke altid er let.

Hvordan bestiller du?
Først vælger du den pakke du kunne tænke dig. Er du i tvivl om hvad du har brug for, hjælper jeg gerne med råd og vejledning, så du får det helt rigtige produkt til dig.

Du sender så en mail til kontakt@amandalouise.dk hvor du skriver lidt om dig selv og hvilken pakke du ønsker. Du vil indenfor 24 timer modtage en mail med et spørgeskema der skal udfyldes, samt mine kontooplysninger. Så snart jeg modtager skemaet retur og har registeret din indbetaling (det kan tage 1-2 bankdage) modtager du en bekræftelse, og jeg går straks i gang med at udarbejde dit program.

Jeg tilstræber at du modtager programmet senest 2 dage efter at jeg har modtaget spørgeskema retur og registreret din indbetaling.

De 30 dages ubegrænset coaching der medfølger pakkerne, starter først, når jeg sender det færdige program til dig.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

4 comments

 • Det kan være det var på tide at bruge dig :)

  Er det et månedligt beløb eller et engangsbeløb?

  Stine / http://www.jernmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Hej søde Stine :)

   Prisen for programmet/erne og de første 30 dages coaching er et engangsbeløb. Ønsker du at fortsætte med vejledning er prisen 350 kr pr. 30 dage.

   Du er velkommen hos mig! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej amanda :) er der inkluderet opskrifter i dine kostplaner? Eller er det bare en plan som man følger x antal uger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Hej Sabrina

   Der medfølger ikke opskrifter, og kostplanen er kun tidsbegrænset til X antal uger, hvis det er målet at være klar til noget på en bestemt dato. Ellers går jeg ind for at lære dig hvordan man kan leve sundt ved at prioritere, og at tilpasse din livsstil til dit mål. Så tager det måske lidt længere tid at nå målet, men er til gengæld mere behageligt og frem for alt holdbart i længden :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning