Tid til at squatte tungt!

Opskrift: Sukkerfri Marcipankugler

Denne opskrift er fundet på Sukrin.com, og er altså ikke en jeg selv kan tage æren for at have fundet på. I finder originalen lige her.

Jeg har frygtet at skulle holde diæten i december måned, for jeg er en sucker for julegodter. Men nu er der endelig en diætvenlig løsning på mit jule-fix! Og jeg er naturligvis nødt til at dele opskriften med jer! :)

Ingredienser:
100 g. affedtet mandelmel
60 g. Sukrin Melis
40 g. æggehvide
4 dråber vaniljeessens (mandelessens ville have været bedre!)

Bland alle ingredienser godt sammen i en skål. Jeg brugte hænderne til at ælte dejen, for virkelig at få ingredienserne mixet sammen. Lad hvile i 15 min, hvorefter dejen kan formes til kugler. Der var til 11 mellemstore marcipankugler for mig.

Makroer:
335 kalorier
44 g. protein
4 g. kulhydrat
11 g. fedt

En temmelig perfekt makrofordeling til mit sene aftensmåltid, som primært skal bestå af fedt og protein. Jeg supplerede i dag med en lille håndfuld paranødder, for at få lidt ekstra fedt.

IMG_3339.JPG

Og ja, jeg var pææænt sulten og utålmodig da jeg rullede kuglerne, så der er ikke lagt ret meget kærlighed i udformningen ;)

Til gengæld spiste jeg dem med stor glæde og jeg sendte undervejs mange kærlige tanker til de søde mennesker der har fundet på opskriften! :)

2 Kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til at squatte tungt!