Opskrift: Low carb proteinvafler med squash
Er der noget bedre, end at kunne spise sig mæt i vafler, med god samvittighed? Jeg tror det faktisk ikke! ;)
Så her får i en super proteinrig og low carb opskrift, der kan bruges til morgenmad, dessert, snack eller bare lige når man har lyst! Squashen kan ikke smages, men tilføjer lidt ekstra sundhed, lækkerhed og et hint af farve :)
Ingredienser til 4 vafler:
- 2 hele økologiske æg
- 1 scoop One Whey Vanilla White Chocolate
- 100 g. squash
- 30 g. affedtet mandelmel
- Masser af kanel
- Lidt flydende sødemiddel
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser mixes i en blender. Lad den færdigblandede dej stå og trække i et par minutter. Derefter tilberedes vaflerne på vaffeljern. Det kan være en god idé at pensle det med et tyndt lag kokosolie, sådan at vaflerne slipper let.
De færdige vafler pyntes med topping efter eget valg. Jeg brugte 20 g. mandelsmør og 55 g. blåbær samt lidt sukrin.
Makroer (uden topping):
Kalorier: 397
Protein: 50 g.
Kulhydrat: 9 g.
Fedt: 17 g.
[…] Et vaffeljern, så jeg kan gøre hende her kunsten efter og bage lækre, sunde vafler! […]