Ønskelisten

En typisk torsdag morgen

En typisk morgen starter med morgencardio kort efter at jeg vågner. Som regel består den af en times LISS cardio (fx. i form af powerwalk), en WOD i Crossfit Copenhagen eller 6 km. løb/intervaller på løbebåndet.

I dag tog det 45 minutter at komme igennem de 6 kilometer, som blev udført i intervaller på mellem 500 og 1000 meter med hhv. gang/løb.

IMG_3731.JPG

IMG_3735.JPG

Da jeg kom hjem stod den på morgenmad!

Jeg har ændret lidt i morgenmaden, og faktisk øget mængderne lidt.
Den består stadig af havregrød:

100 g. havregryn
1 scoop One Whey Vanilla White Chocolate
1/2 banan
10 g. valnødder
1 tsk. HUSK
Masser af kanel og lidt sukrin

og dertil 200 g. grøntsager. I dag var det en kombination af spinat og ærter.

IMG_3739.JPG

Totalt giver det lidt over 650 kalorier, hvilket et næsten 1/3 del af mit daglige energiindtag.
Energien kommer primært fra kulhydrater, dernæst fra protein og til sidst fra fedt.

Min erfaring er, at det er bedst for mig at få meget energi tidligt på dagen særligt i form af kulhydrater. Det sikrer at jeg kan koncentrere mig på studiet og har energi til træning i løbet af dagen.

Jeg holder volumen af mine sene måltider stor, selvom kalorieindholdet er lavt, ved at skære ned på kulhydrater af stivelse, og tilføje en masse grønne grøntsager.

navnetraek_sort

3 comments

  • Nastassja

    Jeg er meget interesseret i at høre om du spiser noget inden, når du træner(specielt cardio) om morgenen. Jeg træner selv kun om morgenen og plejer at spise morgenmad bagefter, men der er bare mange som siger at man ikke yder sit ypperste på tom mave. Hvad er din erfaring med det? Spiser du noget inden og hvis ja, hvad? :P
    Tak for en skøn blog :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Ønskelisten