Black Friday rabatter hos Zalando

Diæt: 7. Status

IMG_4073.JPG

Denne uge er der kun røget 100 g., og vægten siger nu 79,8 kg.
Det er et samlet vægttab på 2,4 kilo siden 13. oktober.

Jeg frygtede lidt at vægttabet ville være lille, efter de sidste ugers dumme vejninger, og var derfor allerede forberedt. Men alligevel kan man ikke lade være med at blive en smule skuffet.

Konsekvensen bliver, at jeg fra næste uge skærer ned fra 1950 til 1850 kalorier om dagen. Desuden bliver min spisedag inddraget, og kommer i stedet til at bestå af en fast refeed-morgenmad, en fast frokost og et frit aftensmåltid – som dog helst skal bestå af sushi.

Dermed regner jeg med, at kunne skære ned til ca. 3000 kalorier denne dag, fremfor de ca. 4000 jeg forsøger at ramme nu. Sammenlagt giver det et yderligere energiunderskud på 1600 kalorier, hvilket burde skrue vægttabet op på 500 g. pr. uge eller derover.
Denne lørdag køres dog som som tidligere planlagt, da jeg både har en brunchaftale efter arbejde, og en sushiaftale i aften. Inden da skal jeg forbi Loaded Gym til Ladies Night arrangement, og mon ikke de også har lidt lækkerier til os der :)

Hvis jeg skal se denne uges udvikling fra den positive side, så kan jeg tydeligt kunne se at der er sket “noget” – mine blodårer er blevet synligere (klamt, men et fantastisk tegn!) og min mave fladere. Desuden kunne jeg i går passe et par skinny højtaljede bukser , som jeg ellers var aaaalt for små, da jeg købte dem for et par måneder siden. Yay! :)

Når vægten ikke vil som jeg, så må jeg holde fast i de andre positive ændringer :)

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Black Friday rabatter hos Zalando