Dagens træning: Ben & booty!

Diæt: 6. status

Vægten har stået stille heeeeele ugen på mellem 81,1 og 81,4 kilo. Ofte falder den til om fredagen, men i går sagde den stadig 81,1 – så jeg valgte at give den en dag til, og derfor får i først min status i dag.

Jeg har fulgt planen til punkt og prikke og trænet ekstra hårdt i denne uge, så var ikke i tvivl om at den nok skulle rykke, spørgsmålet var bare hvornår…

Efter en hård WOD i går morges, en bentræning om aftenen og dernæst 9 timers søvn, sagde den så 79,9 her til morgen :)

-500 gram siden sidste uge! Præcis som planlagt.

Ifølge målebåndet er der i løbet af de sidste to uger røget centimeter fra lår og talje, imens resten af mine mål er de samme. Det tegner godt at booty og biceps ikke skrumper ;)

IMG_3845.JPG

Det har desværre været endnu en hård uge på diæt-fronten. Jeg har været virkelig sulten og samtidig haft rigtig travlt med arbejde og skole, så mine dage har været lange.

De fleste træninger har dog været rigtig gode, og har haft energi til at de primært har kunne bestå af intervaller på løbebåndet og hårde workouts med fokus på ben og skuldre. Jeg kan tydeligt mærke at min kondition er forbedret markant, og min styrke er også stigende, så det er super motiverende. Elsker mine træninger! :)

I dag er det hvile- og spisedag. Jeg håber lidt at en dag med ekstra mad og hvile gør, at kroppen falder lidt til ro og jeg er mindre sulten i næste uge… Og ellers så må jeg jo bare kæmpe videre ;)

Første delmål med at komme under 80 kilo er nået, og nu skal jeg under 75! Har en målsætning der hedder under 77 kilo inden nytår – det bliver hårdt, og der bliver ikke meget plads til julemad, men jeg skal nok nå det :)

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning: Ben & booty!