Ny 1RM i dødløft

Diæt: 5. status

Det har været en rigtig dum uge… Jeg er startet på studie igen og har haft nogle lange dage, samtidig med at jeg har været sindssygt sulten og er blevet forkølet :( Jeg har forsøgt at holde træningen nogenlunde ved lige, men intensiteten har været lavere og det er mest blevet til LISS cardio, udover mine dødløft igår og en times Clean & Jerk teknik i dag.

Onsdag valgte jeg at holde helt træningsfri, og samtidig afveg jeg fra kostplanen med ca. 700 kalorier ekstra, i form af skyr, proteinpulver og nødder. Ikke det værste, ville nogen sige. Men når man vælger at benytte sig af kalorietælling og makroer på din diæt, så er det helt essentielt at man rammer sine tal, og ikke går over!

Så, alt i alt har det været en temmeligt dårlig uge. Jeg synes også tydeligt det kan ses på kroppen. Jeg har følt mig væskefyldt, træt og oppustet.

Her til morgen sagde vægten dog 80,4 kg., hvilket er præcis 500 g. lavere end i sidste uge. Og det er jo min målsætning at tabe 500 g. om ugen.

IMG_3647.JPG

Alligevel er jeg bestemt ikke tilfreds med mig selv eller min egen indsats! Det var nødvendigt at jeg tog en træningfridag i onsdags, for det skal det også være plads til når man er sløj. Hvile er en vigtig del af restitutionen og det at blive rask igen. Men jeg burde have holdt kosten! Det virker måske lidt fanatisk at jeg tager det så tungt når jeg ikke cheatede mere end jeg gjorde, men at være lidt for “loose” med kosten, har været min største svaghed på tidligere diæter. Jeg ved at det er her jeg henter de sidste procenter af min form, og jeg har ikke lyst til at lave samme fejl som tidligere.

Det skal bare spille i næste uge.

2 Kommentarer

  • Emma

    Jeg synes nu du er vildt sej ☺️ Pas nu på dig selv, hvis du er småsyg…
    Er det en bestemt konkurrence du har diæt hen i mod? Eller hvad er målet?
    Bliv endelig ved med de gode status-opdateringer – det er fedt at følge!
    Vh Emma

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Hej Emma
      Tusind tak! :)
      Jeg har besluttet at fortsætte diæten frem imod Loaded Cup – så ja :)
      Skal nok blive ved med at opdatere jer! ;)
      God weekend!
      Mvh. Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny 1RM i dødløft