Kursus i squat, bænk og dødløft hos Jacob Beermann

Velkommen til min nye blog! 

15276_10152427950219632_3531386668167590968_n

Eller.. Altså det er jo den gode gamle blog, med alt det indhold i kender. Den er bare blevet flyttet og har fået nyt design, i forbindelse med at jeg er blevet en del af Bloggers Delight! :)

Så velkommen tilbage, til mine gamle læsere. Og velkommen til, til de nye der måtte komme. Jeg håber i vil synes om mit lille hjørne af cyberspace :)

Mit navn er Amanda Louise. Jeg har blogget på www.amandalouise.dk i snart 2,5 år. Bloggen handler primært om kost og træning, og jeg fortæller løbende om alle de ting jeg foretager mig, indenfor dette område.

Og jeg har gang i en del ;) Jeg styrketræner, løber og crossfitter. Jeg er altid sulten efter lækker mad. Jeg konkurrerer i Bikini Fitness. Og så læser jeg fysioterapi i København og arbejder som Personlig træner i Fitness World.

Vil du vide mere, så klik ind på Alt om mig, eller gå på opdagelse her på bloggen.

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Kursus i squat, bænk og dødløft hos Jacob Beermann