Morgentræning i CFC

Tirsdags tip: Tørshampoo

Jeg kom ved et uheld til at slette mit tidligere indlæg om dette, og af en eller anden grund resulterede det i at indlægget bare er pist væk. Så nu får i den lige igen, i en lidt anden version ;)

Denne uges tip omhandler enhver trænings-piges lifesaver no. 1: TØRSHAMPOO!
Når man træner en masse, så er hårvask efter hver træning noget der slider rigtig meget på håret. Hvis man gerne vil skåne det, og undgå at vaske det 1-2 gange dagligt, så er en god tørshampoo løsningen!

Jeg har efterhånden været igennem en del, men den absolut bedste er faktisk den allerførste jeg prøvede: XXL Volume fra Batiste.

Hvis man er mørkhåret som jeg, så skal man lige sørge for at arbejde den ordentligt ind i håret (for at undgå en grå hovedbund) men så giver den også det lækreste fyldige hår med masser af struktur – og ikke skyggen af fedtethed!

Jeg bruger den ind imellem også i stedet for hårpudder, på dage hvor jeg bare gerne vil have lidt mere fylde og stuktur :)

Den forhandles i Matas herhjemme til omkring 70 kr., men jeg høber altid min på Asos hvor den koster omkring det halve, og fragten er gratis :)

En læser kommentere på mit tidligere indlæg at den også forhandles til omkring de 40 kr. i “Helt Normal” i Århus. Jeg tror ikke vi har den butik i nærheden af København, men så er dét tip i hvert fald også givet videre til alle jer andre :)

IMG_3122.JPG

Indlægget indeholder affiliate links.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgentræning i CFC