Godmorgen cardio!

Dagens træning: Leg Day!

IMG_2919.PNG

I dag stod den på hardcore bentræning! Selv ikke til crossfit sveder jeg ligeså meget, som jeg gør på min bendag. Det er den værste dag, og undervejs har jeg lyst til at stoppe og give op mindst 100 gange.

Jeg er for nylig begyndt at have mit program med mig, skrevet ned i detaljer, på en særlig app på min iPhone. Hver uge øges intensiteten lidt ved, at der på nogle øvelser er tilføjet flere set, flere reps, mindre pause eller nyt tempo. Det er så sindssygt motiverende, og selvom det stadig “bare” er mig selv der har sammensat programmet og progressionen, så får det mig til at presse mig selv mere end nogensinde før! Alt hvad jeg laver registreres jo i en digital træningsdagbog, og jeg vil satme ikke se svag ud derinde! ;)

Jeg ved at i vil spørge, så jeg kan ligeså godt løfte sløret for at app’en hedder FitBird og er en del af et nyt koncept kaldet Mobil Personlig Træning, som jeg tilbyder i samarbejde med Fitness World. Send mig en mail eller klik her for at få yderligere information :)

IMG_2918.PNG

Dagens træningsprogram stod på en masse onde ting, blandt andet de evigt forhadte og samtidig højt elskede Smith Reverse Lunges, sumo squats, hip thrusters, front squats, leg curls, leg press og jump lunges.

Lige pt. er der max 3 set af hver øvelse, hvilket er en noget lavere volumen end jeg plejer. Programmet er bare så ondt sammensat at jeg endnu ikke kan holde til mere end det! Supersets, rep ranges fra 8-20, laaaaangsomt excentrisk arbejde, korte pauser… Det er ikke for sjov!

Da jeg var færdig føltes mine ben som gelé, og jeg måtte støtte mig til gelænderet på vejen ned ad trappen. Så ved man, at det har været en god bendag ;)

Nu frygter jeg bare toiletter og trapper de næste par dage! Kender i det? :D

2 Kommentarer

  • Simone

    Du er sq så mega sej!
    Fedt med så meget aktivitet – jeg nyder at læse med!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt at høre du synes om systemet og App’en Amanda og tusind tak for den positive omtale:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen cardio!