Tirsdags tip: Tørshampoo

Dagens træning: Ben!

IMG_3149.JPG

Så blev det tid til den ugentlige bentræning! :)

Mit fokus på denne dag er ikke at bygge muskelmasse (udover lige på booty, der kan man aldrig få nok!) Så formålet med min ugentlige bentræning er vedligehold, bedre teknik og større udholdenhed i musklen. Dette suppleres af WOD’s, lidt vægtløftning og en ugentlig dag med fokus på styrke i dødløft.

Jeg er temmeligt stærk i mine ben, men de syrer hurtigt til når jeg fx. laver en WOD til crossfit, og det er jo træls! ;) Derudover jeg vil gerne arbejde på min teknik i øvelser som squat og front squat – der er altid noget at arbejde med her!

Programmet er bygget op sådan, at antal sæt og gentagelser stiger for hver uge, mens jeg holder vægten hvor den er, eller øger lidt. Det er sammensat på denne måde, fordi det ikke er min styrke der begrænser mig, men den aerobe udholdenhed (min kondition).
Og så fordi det er sjovt og anderledes :)

Hvis du træner for at øge din muskelmasse kan godt følge et program som mit, men du bør overveje at holde reps omkring 8-12 og vælge en vægt der er tæt på dit max, i det givne antal gentagelser for optimale resultater.

Mit program:

Opvarmning foregik på løbebåndet efterfulgt af noget dynamisk udstrækning.

 

Til sidst rundede jeg af med 2000 m. på løbebåndet – op ad bakke, naturligvis ;)

Det var en hård omgang, og jeg er glad for at der er en hel uge til jeg har ben-dag igen!

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags tip: Tørshampoo