Dagens træning: Ben!

Dagens Lækre Morgengød

Der burde være flere morgener som denne! :)

Jeg har fri fra studie og job, så kunne sove længe og fik ordnet ugens første cardiopas uden at skulle alt for tidligt op :) Det blev 30 rolige minutter på løbebåndet (6 km/t) med en lille hældning (2,5%-5,5%) for at fremme restitutionen efter min bentræning i går.

Morgenmad smager altid bedst efter morgencardio, eller er det bare mig? :D

I dag var den i hvert fald exceptionelt lækker! Jeg lavede en stor skål grød af grovvalsede havregryn, et scoop One Whey Vanilla White Chocolate, lidt HUSK & sødemiddel, toppet med 1/2 æble, græskarkerner, lidt sukrin og kanel.

IMG_3153.JPG

Makroerne fordeler sig på:
507 kalorier
28 g. protein
63 g. kulhydrat
14 g. fedt

På en hel dag ligger jeg pt. på 2100 kalorier fordelt på cirka:
190 g. protein
175 g. kulhydrat
70 g. fedt

Maaaaasser af dejlig mad, jeg udelukker ikke nogen makronæringsstoffer, jeg har masser af energi til træning og jeg taber mig langsomt men sikkert :)

3 Kommentarer

  • Katrine

    Hej Amanda. Tak for en virkelig god blogs med masser af informationer :) Er det ikke dårligt for kroppen at spise mere end 2g protein pr kilo kropsvægt, eller hvordan forholder du dig til det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Hej Katrine

      Mange tak :)

      Forskningen på området siger, at det ikke er bedre at spise mere end de anbefalede ca. 1,8 g. pr. kilo kropsvægt, i forhold til muskelopbygning. Men mig bekendt er der ingen forskning, der viser, at det er skadeligt at indtage over 2 g. pr. kilo kropsvægt, medmindre man har nedsat nyrefunktion.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Katrine

      Hej igen :)
      Okay 1000 tak, jeg havde forstået det som om, det var skadeligt for nyren at spise over de 2g. Pr kilo kropsvægt. Men fedt hvis der kan komme lidt mere indenbords ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Ben!