Skøn weekend

Rise & Grind

Jeg startede på mit nye praktiksted igår. I kombination med over 15 bestillinger i forbindelse med mit super-tilbud, mit arbejde som personlig træner og 1,5-2 timers ekstra transporttid dagligt betyder det, at jeg har lige præcis ingen fritid i denne uge.

Jeg er så glad for at kunne lave alle de ting jeg gør, men det er også vigtigt for mig at prioritere det 100% når jeg får ansvaret for at strukturere så mange personers daglige træning og kost. Derfor kan i godt risikere at der er lidt stille her på bloggen, indtil jeg lige har fået lidt mere ro på igen.

I disse dage består min egen træning også primært at de 1,5-2 timer, som pludselig skal tilbringes på cyklen. Det er benene ikke vant til, og jeg har lidt et problem hvis de ikke holder hele vejen. Men en beskrivelse af min cykeltur fra Nordvest/Søborg til Glostrup og tilbage igen, er måske ikke liiiige den mest interessante læsning. Så det vil jeg skåne jer for ;)

Jeg har ikke glemt indlægget om mine kosttilskud som jeg havde lovet jer at bringe i sidste uge. Det kommer online så snart jeg kan få skrevet det færdig :)

IMG_2326.JPG

Jeg håber at i alle har det fantastisk! :)

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Skøn weekend