Rise & Grind

Ny PR i dødløft!

Sikke en uge! 22-30 kilometer cykling 4 dage i træk, opstart på praktiksted med alt hvad den indbærer af nye oplevelser og indtryk… Og igår satte jeg PR i 1RM bænkpres (51 kg.) og Push Press (45 kilo).

I dag stod den så på 1RM test i dødløft!

Kroppen var ret træt, og efter det første tunge løft kunne jeg godt mærke, at jeg nok ikke var i topform i dag. Specielt havde jeg problemer med at holde opspænd og sætte mine skulderblade på plads inden løftet – ellers ikke noget der plejer at give mig problemer. Så det var lidt træls. Alligevel fik jeg en lille PR da det lykkedes mig at løfte 110 kilo :) Blot 3 kilo mere end sidst, men lidt har også ret :)

OG NÆSTE GANG TAGER JEG DE 115!

IMG_2334.PNG

IMG_2336.PNGDet der lækre dødløft-udtryk er lige sagen! ;)

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Rise & Grind