Begræns begrænsningerne!

Dagens træning: Fokus på hoftebøjerne!

IMG_1397.JPG

Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro, at de var lidt ude efter mig nede i det der crossfit :p I sidste måned var “Members Choice” workout’en “Filthy 25” (læs mine indlæg om hvordan det gik her og her) og i august består den først af maxtest af 1RM i Clean efterfulgt af… Den ondeste workout nogensinde, for folk med svage hoftebøjere!

Jeg har aldrig før cleanet en vægt, bare for det. Det har altid været med det formål at løfte den videre. Så det her var lidt noget andet, og min teknik halter en del. Jeg holdt mig et stykke under min 1 RM, og forsøgte at arbejde med at få mere kraft fra hoften. Der er meget at arbejde på, men med 50 kg. i 3 reps synes jeg at udgangspunktet er nogenlunde. Det er ikke styrke fra overkroppen der mangler her ;)

IMG_1393.JPG

Den næste del var det onde for mine stakkels hofter.
21, 15 og 9 reps af Burpee Boxjumps supersettet med Knees to elbows (det er sådan en slags hanging leg raises, hvor knæene er bøjet og skal op til albuerne). Burpee Boxjumps siger måske sig selv, men 1 rep består af først en burpee og så et boxjump. Og så 21, 15, 9 gange. Ouch.

Efter den omgang havde mine hofter brug for et par gode stræk. I denne video kan i se det stræk jeg altid starter med. Det er meget grundigt forklaret her, og især den fejl folk oftest laver, korrigeres i denne video. Et must-see hvis du kæmper med stramme, usmidige hofter!

Jeg prøver at strække ud inden eller efter hver træningspas lige for tiden. Oftest 3×20 sek. til hver side, men det varierer en del. I kombination med forskellige workouts der sætter store krav til styrken i hoftebøjeren, så håber jeg, at jeg en dag får mere medgørlige hofter! :) Jeg skal udføre denne workout igen d. 27. august og så får vi at se om jeg har rykket mig! Tiden var i dag 8 min. og 24 sek.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Begræns begrænsningerne!