Dagens træning: Dødløft & cardio

Anti-inflammatorisk PWO-måltid & kosttilskud

Som jeg nævnte i mit indlæg om Dagens træning er jeg begyndt at drikke denne anti-inflammatoriske shake efter træning. Den er rig på ingefær, kulhydrater fra frugt og mandelmælk og protein af allerhøjeste kvalitet.

IMG_1479.JPG

Ingredienser:

  • 50 g. frisk ingefær hakket i mindre stykker
  • 1/2 banan (gerne frossen)
  • 50-100 g. frosne bær
  • 50 g. frossen spinat eller 2-3 stængler bladselleri
  • 1 scoop One Whey Isolate
  • 2 isterninger
  • 150-200 ml. mandelmælk eller minimælk
  • Et par dråber flydende stevia

Alle ingredienser blendes og serveres i et glas. Nydes med det samme :)

Macros:
Kalorier: 313
Protein: 36 g.
Kulhydrat: 38 g.
Fedt: 2 g.

Jeg har drukker 2-3 af disse shakes om dagen (dog med 1/2 scoop protein pr. stk. i stedet) mens jeg har ligget syg, og jeg føler virkelig kroppen får et lille kick hver eneste gang.

Udover shaken indtager jeg også 1000 mg. vitamin C, 1 tablet B-complex og 2000 mg. Omega3 efter træning. Disse vitaminer spiller også en stor rolle i at styrke immunforsvaret og modvirke inflammation.

4 Kommentarer

  • Mette

    Vil du ikke skrive, hvad du skal spise på protein kuren?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Det kan du tro. Følg med på bloggen over de næste dage ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Hvor meget proteinpulver indtager du ca på en dag :D? Jeg synes fitness gurus protein smager så godt! At jeg måske lige giver den for meget gas med det… Op til 3 scoops i hvertfald.. Hver dag haha . Primært 2 efter træning og så 1 senere på dagen i pandekager eller Shake. Er klar over man kan få for meget protein, men hvad vil du anbefale? Ift om der er noget i proteinpulver man måske ikke burde få for meget sf. (Du kan self ikke se hvad jeg ellers spiser men jeg får altså rigtig mad ved siden af haha;) både masser grøntsager, kylling og havregryn, ris osv)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Det er meget forskelligt, og afhænger også af hvad jeg spiser ved siden af. Men 1-2-3 scoops vil jeg tro. Jeg bruger det også i brød og bagværk, som ekstra smag i skyr, pandekager osv. osv.

      De officielle anbefalinger siger 1,4-1,8 g. protein pr. kilo kropsvægt pr. dag, men jeg ligger ofte selv højere, omkring 2-3 g. pr. kilo kropsvægt pr. dag. Her på proteinkuren indtager jeg endnu mere ;)

      Har du problemer med nyrerne er der en grund til at holde igen med for meget protein, men ellers er der ikke noget der tyder på at man kan få for meget, når man bare spiser varieret. Og det synes jeg også er den vigtigste ting i forhold til at afgøre om du indtager for meget proteinpulver: spiser du varieret derudover, så er det udemærket. Bruger du konsekvent proteinpulver som erstatning for rigtig mad, så bør du skære ned.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Dødløft & cardio