Et mentalt vendepunkt

Dagens morgenmad: Eggwhite Oats Deluxe

Yndlings-morgenmaden er som altid mine Eggwhite Oats. En grød lavet af havregryn og æggehvide, samt lidt sødemiddel/stevia, psyllium HUSK og kanel.

Det der gør dagens grød ekstra lækker, er valget af topping. Udover de vanlige favoritter banan og blåbær, har jeg nemlig tilføjet en stor spiseskefuld økologisk, cremet almond butter. Og så lidt ekstra kanel ;) MUMS!

20140714-110603-39963282.jpg

Det rykker naturligvis lidt på macro-fordelingen, da almond butter indeholder en del energi. Men tro mig, ind imellem er det det hele værd!

Opskriften har i her:

  • 25 g. havregryn
  • 250 g. æggehvide
  • Stevia
  • En smule salt
  • Lidt vand

Det hele røres sammen, og opvarmes enten i microbølgeovn (8 minutter, middel intensitet, husk at røre i det et par gange undervejs) eller i en gryde. Når grøden er klar tilføjes kanel, 1 spsk psyllium HUSK og det røres grundigt sammen. Til sidst tilføjes topping efter eget valg.

Jeg brugte i dag en halv banan (47 g.) og en stor håndfuld blåbær (60 g.) samt 30 g. økologisk creamy almond butter fra Fitnessguru.

Macro’s:
Kalorier: 516
Protein: 44 g.
Kulhydrat: 41 g.
Fedt: 21 g.

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Et mentalt vendepunkt