Anbefaling: Opskrift på Protein Peanutbutter Muffins

Sommerferietræning!

blog

Igår var det langt om længe blevet tid til min eksamen! Det gik fint og jeg bestod, så nu har jeg SOMMERFERIE i næsten to måneder! :)

Det jeg har set mest frem til, er, at kunne bruge al den tid jeg har lyst til i træningscenteret, uden at skulle have dårlig samvittighed. Så efter at have fejret eksamen med brunch sammen med min mor (og en lille lur) gik turen til centeret hvor jeg først arbejdede med min teknik i dødløft og fik tips til nogle små justeringer, som virkelig gjorde en forskel i mine løft.

Jeg kørte 11 set á 5 reps, med fokus på teknik og lod vægten stige gradvist fra 20 op til 80 kilo, altså ca. 80% af mit max. Pga. de justeringer jeg lavede, var 80 kilo i 5 reps pludselig ikke den store udfordring. Jeg glæder mig virkelig til at arbejde videre med teknikken i næste uge, og forhåbentlig høste gode resultater i form af tungere løft.

Som afslutning stod den på weighted step ups, nordic drops og planken i små 20 minutter – alle accessoriske øvelser som kan gøre dig stærkere i dødløftet.

Derefter havde jeg en lille tabata-challenge jeg også skulle igennem…

  • Wallballs 8×20:10
  • 1 minuts pause
  • Planken 8×20:10
  • 1 minuts pause
  • Ring rows 8×20:10
  • 1 minuts pause
  • KB Swings (12 kilo) 8×20:10

En tabata består af 8 intervaller á 20 sek. arbejde og 10 sekunders pause – og varer altså totalt 4 minutter. Mellem hver Tabata havde jeg 1 minuts pause, så det var en lækker lille finisher på 20 minutter ;) Hårdt og ubehageligt, men det er jo det der rykker ved konditionen!

20140627-104804-38884281.jpg

I anledning af sommerferien har jeg også besluttet mig for at starte en lille challenge for mig selv. Målet er at få en mere markeret mave i løbet af juli, samtidig med at jeg smider nogle kilo så det bliver lidt lettere for mig at løbe. Ovenfor ser i udgangspunktet på 84,4 kilo :)

Fordi jeg nu endelig har tid og overskud, har jeg valgt at køre en light version af kalorietælling/IIFYM (If It Fits Your Macros) – jeg tæller alle kalorier, og skal holde mig mellem 2000-2200 samt ramme minimum 200 g. protein pr. dag.

Glæder mig til at se hvordan det rykker i den kommende uge :)

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Anbefaling: Opskrift på Protein Peanutbutter Muffins