Min morgenmad

Mine pre/intra/post workout kosttilskud

20140602-210258-75778298.jpg

Jeg arbejder på at få min krop tilbage i form. Jeg ønsker at øge insulinfølsomheden, at min krop bruger energien på at opbygge muskelmasse og restituere, og at min fedtprocent bliver lavere. En klassisk fejl er, at man skærer ned på sin indtag over hele dagen og begynder at forsøge at spare kalorier væk alle steder. Men hvis man ønsker en krop der prioriterer muskelopbygning fremfor fedtlagring, så er det vigtigt at man indtager det helt rigtige både inden, under og efter træning.

Mine nuværende pre/intra/post workout kosttilskud:

Inden: Inden træning skal jeg helst have en kop kaffe. Alternativt bruger jeg et scoop af fx. One Power. Men jeg foretrækker kaffe!

Under: Under træning går jeg og sipper One Amino (BCAA) fra min shaker. Jeg er helt vild med den nye smag Pear som er min absolutte yndlings!

Efter: Lige efter træning drikker jeg en shake bestående af 300 ml. vand, 1 scoop One Whey og 5 g. One Creatine. Desuden spiser jeg 3 riskiks. Dette er for at optimere restitutionen og booste muskelopbygningen.

Mit mål er at jeg på et tidspunkt kommer i mit livs bedste form, og at det lykkes mig at vedligeholde den på sigt. Dette er et billede fra DM i Bikini Fitness i 2013 hvor jeg blev nr. 6, og jeg ønsker på sigt at være i endnu bedre form og have det endnu bedre i min egen krop! Men denne gang handler det om at lytte til kroppen hele vejen igennem. Det skal være et samarbejde, ikke en kamp.

20140602-210321-75801040.jpg

1 comment

 • Simone

  Fedt indlæg – klart og overskueligt :)

  Nu vil jeg snart tage mig sammen og få gjort noget ved det, havde en frygtelig oplevelse med proteinpulver for nogle år siden, det smagte så grusomt (jeg tvang vel at mærke mig selv til at drikke det i 3 mdr) at alene lugten kunne få mig til at kaste op. Fy for ……
  Overvejer lidt om jeg skal prøve nogle af de produkter du nævner, fra fitnessguru, det virker nemlig som nogle gode smage :)

  Det må blive når jeg får løn i næste måned :)

  Ha’ en dejlig weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Min morgenmad