Så er dagen startet!

I just like to lift // PR i dødløft

20140612-171158-61918784.jpg

Jeg har efterhånden accepteret at kroppen de sidste måneder har haft brug for restitution og MAD, og at jeg ikke er i sommerform i år ;)

Til gengæld nyder jeg nu godt af den ekstra energi jeg er begyndt at have. Både i hovedet, men også i kroppen. Og jeg kan løfte tungt!

Noget af det værste ved diæt er – for mig – at jeg ikke har nogen kræfter. At musklerne udmattes totalt efter bare få reps, endda med lavere vægt end normalt. Det er så demotiverende, og fratager mig totalt lysten til at træne, hvis det foregår over længere tid. De sidste to år har jeg fra cirka nu og frem til oktober, haft det på den måde, og jeg jubler over at jeg i år sætter rekorder i stedet ;)

I tirsdags slog jeg min tidligere 1RM PR i dødløft, og nåede op på 102,5 kg.

I lørdags var jeg tilbage til at squatte 70 kg. i 10 reps – ikke en rekord, men det er længe længe siden jeg har haft kræfter til det…

Desuden har jeg ikke været syg (udover min nye ven pollenallergi) i et par måneder. Efter at have været konstant syg/sløj/syg/træt fra januar til marts/april er det intet mindre end fantastisk! Og det tyder jo om noget på at min læge havde ret da hun sagde at jeg var overtrænet.

20140612-171158-61918490.jpg102,5 kg. i dødløft i tirsdags

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er dagen startet!