Dagens træning

Glem vægten!

De af er der har læst om min udvikling gennem tiden, ved, at min vægt tilbage i 2011 toppede på 86,6 kilo. Siden har jeg været så langt nede som 65 kilo, men ellers ligget ret stabilt i et interval mellem 70-78 kilo alt efter sæson. De seneste måneders begivenheder har dog betydet, at jeg ikke har kunne holde min vægt nede vha. træning, og jeg har taget en del på.

Jeg fik et kæmpe chok da jeg for nylig stillede mig på vægten, efter ikke at have vejet mig i månedsvis. Faktisk er vægten helt oppe på 85 kilo igen. Jeg vidste godt at den var steget, men jeg kan stadig passe det meste af mit tøj, og bruger 1-2 størrelser mindre end dengang i 2011 (undtagen på the booty :D) – og jeg føler mig egentlig stadig ok fit, med hvad jeg mener er sunde, feminine markeringer på maven og en normal fedtprocent for en kvinde.

20140616-085757-32277764.jpg

20140616-085758-32278409.jpg

Og så tog jeg disse billeder, som viser lidt om hvor lidt vægten betyder! Billederne til venstre er taget i 2011, dem til højre i sidste uge. Jeg vejer lige 85 kilo alle 4 billeder. Faktisk en anelse mere på billederne til højre.

Som personlig træner og kostvejleder møder jeg ofte klienter der er frustrerede over at deres hårde arbejde ikke kan ses på vægten. Med disse billeder prøver jeg at illustrere at en sund og forbedret livsstil IKKE nødvendigvis kan ses på vægten, men den kan altid mærkes i og ses på kroppen :)

2 Kommentarer

 • Eva B

  Jeg har altid haft er girl-crush på dig, for du har simpelthen sådan en flot krop, som stadig fremstår så feminin, selv i dine mere intense træningsperioder – superflot! ☺️At du så skriver, at du har taget meget, men stadig kan se SÅ godt ud, det rykker helt bestemt også i mine forestillinger om, hvordan “man” ser ud, når man vejer 85 kilo, for jeg er da helt sikkert også blevet “hjernevasket” af alle medier til at tænke, at man skal veje dit og dat, og vejer du x antal kilo, er du overvægtig.. Nej, lad os smide badevægten ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flisbeth

  Synes jo det er helt fantastisk det der!!! Det viser jo netop, hvor lidt det tal på vægten i virkeligheden “betyder” og hvor lidt det i virkeligheden fortæller, hvad det dækker over.
  Du ser top lækker ud på alle billederne, men fra et sundhedsmæssigt aspekt fortrækker jeg nok dem til højre ;)
  Har vist dit Instramgram billeder til et par veninder og folk er så fokuserede på det tal på vægten, at flere af dem simpelthen ikke troede på, at du vejede det samme på alle billederne! Det synes jeg siger en del om, hvor lidt mange (kvinder?) stadig ikke forstår/acceptere forskellen på muskler og fedt (groft sat op). Har selv tabt mig omkring 10 kg, men vægten har stået stille de sidste +6 månder…alligevel kommer folk nu og siger at jeg har tabt mig yderligere…og det er som om de ikke helt tror på det, når jeg siger, at det har jeg ikke vægtmæssigt, men at det nok er min styrke og core træning, der endelig kan ses og dermed ændre min krop, selvom min vægt ikke rykker sig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Dagens træning