Opskrift: Banan-kokos proteinpandekager med protein vanille-karamelsovs

Slut på #sukkerfriaprilchallenge

Så er #sukkerfriaprilchallenge officelt overstået! Hvordan klarede i den?

Jeg vil gerne indrømme at jeg ikke selv holdt den 100% hele måneden, men i forhold til mit slik-forbrug i marts, lykkedes det mig at sænke indtaget betragteligt. Og da jeg har haft en del modgang og været meget stresset i den sidste tid, så vælger jeg at se det som en stor succes!

Og nu er det så tid til nye mål…. Jeg er startet i skole og arbejder stadig fuld tid som personlig træner, og har derfor meget travlt. Men jeg begynder at få mere struktur på mine dage nu, og kan allerede mærke at jeg føler mig mindre stresset.

Jeg er stadig ramt af høfeber, og har i de sidste ugers tid ikke trænet mere end et par enkelte styrketræningspas, undervist nogle Bodyfit-hold og blot lavet 20 minutters cardio dagligt. Det er MEGET mindre end jeg plejer at træne, og i kombination med at jeg har været stresset og ikke haft fokus på kosten… Ja, så har jeg altså taget ret meget på. Det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med, men jeg slår heller ikke mig selv i hovedet over det, da jeg jo godt ved hvorfor. Og jeg ved også hvad der skal til for at smide de ekstra kilo igen.

Jeg har altid elsket mad, og har en meget stor appetit, men når man er stresset og ikke får trænet nok, ja, så kan man bare ikke tillade sig at spise som man plejer, selvom det er det eneste man har lyst til. Jeg kæmper med at få appetitten under kontrol, og håber snart at kunne vende tilbage til mit elskede træningscenter på fuld kraft.

Ind imellem er det lidt ironisk at jeg lever af at hjælpe andre med at få styr på kosten og træningen, når jeg i perioder kæmper med selv samme problemer som mine klienter. Men jeg tror også det er det der gør at jeg kan sætte mig ind i problemerne på et dybere niveau, så jeg forsøger at hilse disse forhindringer velkommen, og har besluttet mig for at overvinde dem endnu engang, og lære endnu mere af det!

20140501-185936.jpg

En lille glædelig nyhed fra mig er, at jeg er blevet ambassadør for Energy Armor Sweden. Jeg tror meget på effekten af at bære negative ioner, og kender flere der har oplevet at få det bedre, sover bedre mm. ved at bære enten disse armbånd, eller bruge de plastre der også findes på markedet (kan ikke lige huske hvad de hedder eller hvem der producerer dem, men ved at de findes – og virker!).

Jeg håber meget at armbåndene kan genoprette balancen i min krop, og måske være med til at afhjælpe både min stress og al den sygdom jeg har været udsat for i år.

2 Kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Banan-kokos proteinpandekager med protein vanille-karamelsovs