Opskrift: Protein Cheesecake Crêpes
Lavede igår disse skønne crêpes med chessecake-agtigt fyld.
Pandekagerne blev fantastiske, tynde og bløde. Men fyldet kunne jeg godt tænke mig at arbejde lidt videre med, inden jeg er helt tilfreds. De kunne dog sagtens spises, og jeg nød hver en bid ;)
Ingredienser:
Crêpes:
– 1 banan
– 20 g. havregryn
– 1 scoop One Whey Vanilla White Chocolate
– 100 g. æggehvide
– Lidt flydende stevia
Cheesecake fyld:
– 2-3 spsk. skyr
– 2 spsk. naturel Philadelphia light
– 1 scoop One Whey Vanilla White Chocolate
– 4 dråber SweetLeaf Vanilla Creme
– Lidt vanillepulver
– Lidt flydende stevia
Fremgangsmåde:
Fyld: Alle ingredienser til fyldet hældes i en skål og røres godt sammen. Opbevar evt. på køl indtil pandekagerne er færdige og afkølet.
Crêpes: Alle ingredienser til pandekagerne blandes og blendes godt. Det er vigtigt at dejen er helt lind og fri for klumper. Pensl en god pande med en smule fedtstof, jeg bruger økologisk kokosolie fra Fitnessguru. Derefter hældes der en smule af dejen ud på panden, og panden vendes og drejes indtil dejen dækker hele overfladen i et tyndt lag. Bages indtil overfladen begynde at boble en smule, og den er gyldenbrun på undersiden. Vendes og bages på samme måde på den anden side.
Afkøles i minimum 10 min. i køleskabet, inden fyldet kommes i.
Enjoy! :)
Årh det lyder lækkert, vil jeg helt klart prøve en dag! :-)