Opskrift: Protein Cheesecake Crêpes

Dejlig weekend // Hygge & træning

Som overskriften siger, så har jeg haft en dejligt forlænget weekend med masser af hygge og træning. Den har først og fremmest stået på god mad, både lækker sushi på Sticks fredag og en tur på Café Norden igår aftes.

Jeg begynder at få appetitten under kontrol igen, og det er skønt at mærke rigtig mæthed. Jeg startede på “diæt” i mandags, hvilket betyder at jeg bevidst spiser både stivelsesholdige kulhydrater, protein og fedt i samme måltid – og generelt har skruet op for mit indtag af gode stivelsesholdige kulhydrater fra groft brød, kartofler, ris, frugt og tørret frugt.

Før jeg startede min “diæt” havde jeg SÃ… mange cravings efter slik, chokolade, is, kage og junk, men de er faktisk stort set forsvundet. Og jeg kan mærke at jeg føler mig langt gladere og meget mindre stresset. Lige nu betyder formen ikke så meget, den skal nok komme tilbage. Jeg vil bare gerne have det godt, kunne træne, og være glad og rask :)

20140518-142025.jpg

En del af denne nye balance er, at der også skal være plads til at nyde præcis ´det jeg har lyst til. Så på caféturen igår, valgte min veninde og jeg at dele en portion nachos og så bestilte jeg også en burger med kartofler og lækker chilimayo. Nød virkelig begge dele, og det var skønt at kunne slappe af med det, uden at have dårlig samvittighed!

Inden caféturen havde jeg svømmet 1000 meter, og frokosten havde bestået af en salat, så der var gjort plads til de ekstra kalorier :)

show-me-the-booty

I dag joinede min mor mig til dagens træning. Den stod på ben og booty, og i tre kvarter gav vi den gas med squats, SL deadlift, hip thrusters og walking lunges. Kort og effektiv træning!

Derudover gik jeg på løbebåndet i 30 minutter med 5,5 km/t og 5,5% i hældning.

20140518-123537.jpg20140518-123545.jpgMin seje mor der laver hip thrusters for første gang. Jeg synes hun er ret dygtig! :)

Nu vil jeg bruge resten af søndagen på at lave programmer og besvare mails fra mine seje kunder, og så skal der læses en masse. Eksamen og sommerferien nærmer sig! :)

3 Kommentarer

  • Charlotte

    Du er også dygtig ;-) En fantastisk god PT’er <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Rigtigt godt indlæg Amanda! Har lidt haft indtrykket af, at du var lidt fanatisk (måske er det bare blogmediet, hvor man kun viser hvad man har lyst til, jeg ved det ikke). Ihvertfald virker det som en rigtig sund indstilling at have, at man indimellem bare giver sig selv lov, og prøver at hvile i sig selv, i stedet for man altid tænker på at skulle “i form” osv. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Protein Cheesecake Crêpes