En stille morgen inden en travl dag med feng shui

Tilbage i træningstøjet!

20140413-165654.jpg

I dag trak jeg i træningstøjet for første gang i halvanden uge. Jeg har jo mit faste Bodyfit-hold hver søndag og tænkte at jeg efterhånden burde være klar igen… Det var skønt at være tilbage, men jeg var ret presset og fik det lidt dårligt undervejs igennem timen. Enten er jeg stadig ikke helt på toppen, eller også er formen blevet en del dårligere. Håber det er det sidste, for det skal jeg nok hurtigt få styr på :)

Planen er at jeg starter forsigtigt op med træning igen fra nu. Først med gå- og cykelture, og så forsøger jeg mig med styrketræning når jeg er klar. Har dog besluttet at jeg ikke må træne mere end 5 gange pr. uge det næste stykke tid – det bliver virkelig en udfordring!

Da jeg kom hjem fra arbejde var det frokost-tid. Jeg fik to stykker rugbrød med salat og kyllingepålæg samt en lææækker skål med hvidkål, feta, vindruer, grønne oliven vendt i citronsaft rørt sammen med en moset avocado og lidt dijon-sennep. Bedste. Salat. Ever.

20140413-165900.jpg

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

En stille morgen inden en travl dag med feng shui