Første sukkerfrie dag

Så starter vores “Sukkerfri April Challenge”

Så er starten gået til vores Sukkerfri April Challenge, som kører på Instragram fra 1.-30. april under hashtagget #sukkerfriaprilchallenge. Jeg har fået næsten hele My Fit Life-teamet og en hel masse andre med på udfordringen, så vi har virkelig mulighed for at støtte og hjælpe hinanden! Hvis du også vil være med, så hashtag et billede med #sukkerfriaprilchallenge i dag, og også gerne hver gang i poster om jeres sukkerfrie kost (og de udfordringer/glæder der følger med) her i april måned :)

Slik-er-sukker2

Hvad tæller som “sukker”? Jeg synes det skal være op til den enkelte at vurdere hvor striks udfordringen skal være, men hvis jeg skal tale for mig selv vil jeg undgå:

 • Slik, chokolade, småkager, is, kage etc.
 • Proteinbarer med højt kulhydratindhold og ting som “sirup”, “stivelse” mv. i indholdsfortegnelsen (dvs. tæt på alle müslibarer/måltidserstatnings/proteinbarer)
 • Fødevarer med tilsat sukker (syltetøj, frugtgrød, mange slags yoghurt etc.)
 • Tørret frugt

For mig handler denne challenge ikke om at undgå kulhydrater (dem har vi brug for!) men om at finde dem nogle bedre steder end i hvidt sukker og meget kalorieholdige fødevarer som tørret frugt. Målet er at undgå udsving i blodsukkeret, opnå mere energi og gerne et lille vægttab.

Min belønning når jeg har gennemført er et par nye, trådløse hovedtelefoner. Hvis i kan anbefale nogle rigtig gode (de er belønning for 30 dage uden sukker, så det skal være LÆKRE!) må i gerne skrive en anbefaling i kommentarerne :)

SÆT I GANG! :D

5 comments

 • Jeg er også hoppet med og har opfordret alle på insta, blog og i min omgangskreds til at være med! Nogle er meget skeptiske og mener bestemt at chokolade er sukkerfrit ;) Men de fleste er positive og vil rigtig gerne være med!

  Det er en røv fed challenge og en go idé at få bugt med de sukkerdæmoner man (læs: mig) render rundt med! Jeg er klar på cheats i form af frisk frugt, dadler og nødder!
  Og min belønning skal være et par five finger sko til legday! :D

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Har du erfaringer med det? Er det så godt som de siger? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg er også med på sukkerfri challenge. Har lige skulle overveje det lidt, har kun en fridag om ugen fra kostplan, så er svært at opgive min elskede chokolade, men samtidig en god mulighed for stadig at spise “clean” på fridage. SÅ challenge accepted :-)

  Jeg har selv lige fået ‘Jabra ROX wireless’ høretelefoner. De er virkelig gode! Lyden er super og de sidder bare godt. Man kan specialisere dem, med forskelligt tilbehør som følger med, for at sikre at de passer en bedst muligt.
  http://www.jabra.dk/Products/Bluetooth/JABRA_ROX/Jabra_ROX

  Har også haft kigge på de andre Jabra sport, men jeg har for små øre til at de sad godt.
  Så god ide at prøve sig frem :-) held og lykke med det.

  Sarah
  http://www.fitnessbambi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er jeg gået med på en sukkerfri April Challenge som Amanda Louise har startet. Så der  skulle der tænkes lidt kreativt, kunne ikke bare fråde i amerikanske […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Første sukkerfrie dag