Dagens træning: Quick fullbody blast

Forkølet igen.. Eller kan det være allergi?

Jeg vågnede i dag og følte mig helt stoppet til i både næse og hals.. Det startede i forgårs, blev værre igår og var så endnu værre her til morgen. Er jeg blevet forkølet for 100000 gang i år?

Udover lidt ondt i hovedet, en løbende næse og mærkelig følelse i halsen har jeg det faktisk udemærket… Så tænker lidt.. Kan det være allergi? Jeg har aldrig haft allergi for noget, så har egentlig ikke tænkt tanken før… Men kan da være jeg skal få lavet en test hvis det fortsætter. Der er vist også rigtig meget pollen i luften lige nu, ikke?

Jeg havde planlagt en powerwalk inden morgenmaden, men valgte at blive hjemme og give kroppen lidt ro… Og et stort immun-boost med grøn te, ingefær, citron!

Morgenmaden blev lidt nem og bestod af Cheasy’s pære/banan skyr, 1/2 banan i skiver, friske jordbær, mandler, valnødder og et drys acai-pulver.

20140425-124316.jpg

4 comments

 • kathain

  Jeg læste at fordi tallene var så høje som de er nu så kunne folk der normalt ikke var allergiske også reagere op det. Måske det der er sket?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MB

  Der er så meget pollen i luften at selv ikke-allergikere får allergiske reaktioner de her dage, så mon ikke det bare er det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, din stakkel! God bedring her fra. Det er da utroligt som sygdommene rammer dig for tiden :(
  P.s. så ser den morgenmad mega lækker ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg udviklede allergi i sen alder og jeg kan ikke få min pw klaret uden medicin! Få hellere et tjek så du kan behandles HVIS det skulle være tilfældet med dig. God bedring ellers

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning: Quick fullbody blast