Tirsdag: Let intervaltur i morgensolen

Endnu et fantastisk Kari Traa event

Kari Traa havde i dag inviteret mig og en række andre danske sundheds- og træningsbloggere til spinning og wellness hos Wellcome Fitness & Spa.

Hvis jeg skal være ærlig, så var jeg lige ved at melde afbud. Jeg har følt mig halvsløj de sidste par dage, og trængte bare til at slappe af, ovenpå en uge med søvnunderskud og virkelig meget arbejde. I går var jeg til min bedste venindes fødselsdag indtil efter midnat, og jeg havde min første PT-kunde kl. 7 i morges, så i kan nok godt regne ud at jeg ikke var super oplagt. Jeg har brug for mine 8 timer, ellers fungerer jeg ikke!

Heldigvis besluttede jeg at tage med alligevel, for vi havde den mest fantastiske dag! Kari Traa herself var til stede, og vi blev forkælet fra det sekund vi trådte ind ad døren.

Vi fik forfriskninger og lækkert nyt træningstøj, bla. den nye “Butterfly Cool”-top, som jeg vil komme med en anmeldelse af senere. Jeg er enormt stor fan af Kari Traa, og deres træningstøj er blandt mine absolutte favoritter. Denne nye top er ingen undtagelse – wauw!

Den stod også på et herligt 30 min. spinningevent med den mest fantastiske instruktør, og derefter kunne vi gå ud og slappe af i deres spa, hvor der også blev sørget godt for os. Frugt, detox te, smoothies, saunagus, dampbad, bodyscrubs og meget andet. Til sidst lå vi bare helt opløste og afslappede i deres boblebad og nød oplevelsen og afslappetheden. Wellcome og Kari Traa forstår virkelig hvordan man forkæler en flok glade træningspiger :)

Vi fik også en skøn goodiebag fra Amazing Space med prøver på de lækreste produkter fra Oskia Skincare, bl.a. Eye Wonder øjenserum og Get Up & Glow radiance booster.
Efter den omgang er min hud silkeblød og stråler som aldrig før :)

20140403-204507.jpgJonna og jeg flexer, inden den hårde træning for alvor går i gang ;)

En stor del af My Fit Life-teamet var med, og efter spinning og spa tog vi alle på Takii for at spise sushi og hygge videre. Jeg er lige kommet hjem, og jeg tror at jeg nupper en kop grøn te, inden jeg hopper tidligt i seng. Glad, mæt og træt, ovenpå en skøn dag! :)

20140403-204517.jpg

2 comments

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Tirsdag: Let intervaltur i morgensolen