Dagens træning: Fullbody

Fantastisk søndag til Loaded Cup

20140420-213953.jpg

Jeg vågnede tidligt, og var alt for spændt til at kunne sove mere. Jeg havde egentlig hviledag, men besluttede at jeg lige kunne nå en hurtig intervaltræning inden turen gik til Ringsted.

Det blev til lidt opvarmning og 5 x 100 m. bakkesprints. Pausen imellem mine sprint var den tid det tog at gå tilbage til foden af bakken. Efter en kort cooldown var jeg hjemme igen, helt svedig og klar til bad og morgenmad. Var ude af døren i sammenlagt 20 minutter. Dejlig start på dagen!

20140420-213054.jpg

Morgenmaden stod på skyr sødet med lidt stevia og toppet med ruggryn, friske jordbær, en halv banan, lidt rosiner og mandler. Og selvfølgelig en kop kaffe :)

Og så gik turen imod Ringsted og Loaded Cup!

Igen i år havde Stellan og teamet stablet et fantastisk arrangement på benene. Når/hvis jeg en dag vender tilbage til scenen, så er Loaded med garanti den konkurrence jeg vil gå efter. Kvaliteten på atleterne var tårnhøj, og showet var som altid rigtig godt. Afslutningen med gæsteposering af Kai Green og DLB som blev afbrudt af en surprise-performance fra Rob var prikken over i’et. Sådan skal det gøres! :)

Den smukke og inspirerende Nathalia Melo afholdt også et lille intimt seminar i pausen, hvor der blev snakket om alt fra kost & træning til tan & makeup. Vi fik vi også øvet lidt poseringer og havde muligheden for at blive rettet til af Miss Bikini Olympia herself.

20140420-213107.jpg

Alt i alt har det været en fantastisk dag! Selvfølgelig er det med en anelse blandede følelser at jeg sad blandt publikum i stedet for at stå på scenen. Jeg har aldrig set mig selv som en der giver op, og når der snakkes om at være på diæt og om at gennemgå de ting man går igennem, så stikker det lidt i hjertet at jeg tog den “nemme vej” og gav op.

Efter at have set pigerne på scenen i dag, så er jeg dog slet ikke i tvivl om at jeg traf den rette beslutning. Jeg havde ikke opnået det jeg ville med at stille op i år, og det havde kun givet endnu større konsekvenser for mig i sidste ende. Min krop (og mit sind) var bare ikke klar til dén udfordring lige nu. Måske lyder jeg ind imellem lidt forvirret i mine indlæg, fordi jeg ikke helt er så målrettet som før, og ikke altid gør det jeg skrev jeg ville gøre dagen forinden. Men det er ikke forvirring. Lige nu har jeg bare brug for at være lidt impulsiv og lytte til hvad jeg har lyst til i øjeblikket. Jeg har dog også brug for struktur for at have det godt, så på denne måde får jeg det bedste fra to verdener. Giver det mening?

Jeg vil afslutte med at sige at jeg kun har respekt og beundring for alle der stod på den scene i dag. I mine øjne er i alle vindere, og jeg håber at i er stolte af jer selv, uanset resultatet! I har gået den ekstra mil, og genneført noget de færreste kan klare. You rock! <3

3 Kommentarer

  • Respekt til dig Amanda fordi du lytter til din krop, og giver den lige præcis det den har behov for lige nu!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes at du er enormt sej at du mærker efter hvad du kan/har brug for. Det er vigtigt at lytte til sin krop og dens signaler og for dét beundrer jeg dig virkelig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene

    Jeg synes, det er sejt at du tør ‘sige fra’ :-)
    Fitnesskonkurrencer – og især bikini fitness – er der virkelig gået inflation i for tiden, og jeg synes det kræver et kæmpe mod at turde sige ‘Det er ikke noget for mig lige nu’, frem for at presse sig selv igennem noget man ikke vil fuldt ud :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Fullbody