Dagens træning

Dagens træning… Med Nathalia Melo!

I dag stod den på træning i Loaded Gym med min veninde Camilla samt ingen ringere end Nathalia Melo! Min veninde havde fået en times træning i fødselsdagsgave af sin skønne kæreste, og var så sød at invitere mig med :)

20140416-170907.jpgPost-workout selfie med Nathalia Melo :)

Den stod på skuldre og ryg, og nok er Nathalia en lille bikinipige, men hun finder på nogle hårde øvelser! Efter en lille time med tre forskellige superset x 4, var vores skuldre fuuuuldstændig færdige. Så gik vi videre til ryggen, hvor vi lavede endnu et superset, denne gang med fokus på lats.

Alt i alt en god session og Nathalia var super sød og helt nede på jorden :) Det var virkelig sjovt at møde hende og at blive trænet af hende. Hun og Amanda Latona er mine to absolutte yndlings-bikiniatleter, og jeg vil gerne indrømme at jeg var lidt starstruck. Det er ikke hver dag man får lov at møde sit idol ;)

20140416-170522.jpg

Efter den hårde træning tog Camilla og jeg hen på mit yndlings sushisted Takii, hvor fik fyldt godt op. Mums! Gotta feed the muscles! ;)

20140416-170943.jpg

Nu står den på to timers personlig træning i Søborg. Og mon ikke mine kunder skal have lov til også at prøve et par af Nathalia Melo’s øvelser? ;)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning