"The Day You Read This"

VM i halvmarathon – Gennemført!

20140329-194816.jpg

Så er VM i halvmarathon overstået :) Der var en fantastisk stemning blandt både løbere og publikum på hele ruten og vejret kunne ikke have været mere perfekt! Jeg løb med min seje veninde og PT-kunde Simone, som dog klarede turen væsentligt hurtigere end mig ;)

Havde selv håbet at kunne klare det på under 2 timer, men endte med en tid på 02:05:58. Det er jeg sådan nogenlunde tilfreds med, selvom det var en anelse langsommere end min tid sidste år, hvor jeg også løb de 21,1 km. uden at have trænet ordentligt op. Denne gang fik jeg igen problemer med hoften omkring de 15 kilometer, og det kostede en del tid at jeg flere gange måtte stoppe op og strække ud pga. “kramper” og overbelastning. Ærgeligt, for ellers havde jeg nok været under de to timer.

Men altså… At have en grundform der tillader en at løbe 21,1 km. i streg på lidt over to timer, trods en kampvægt omkring 78 kg. og uden at have løbetrænet på længere distancer i månedsvis… Det er vel egentlig helt ok :)

20140329-193518.jpg

Jeg er i hvert fald glad for at kunne tilføje endnu en fin medalje til samlingen. Dette er faktisk mit fjerde officielle halvmarathon på fire år. Distancen har en ret stor betydning for mig, da det var efter at have gennemført mit første halvmarathon at hele mit liv begyndte at forandre sig.

Nu venter 42,2 km. om halvanden måned, og jeg tror ikke jeg kan tage dén tur på grundformen. Så der skal løbes en del i den næste tid. Jeg glæder mig til endelig at nå mit mål om at løbe en hel marathon, selvom det lige nu føles som en meget stor mundfuld.

1 Kommentar

  • Det er så stærkt gået, specielt når man også tænker at din træning ikke har handlet om løb. Stort tillykke med gennemførelsen! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"The Day You Read This"