Dagens træning

Jeg går ikke på scenen

20140316-220838.jpg

Jeg står efter min egen mening i min bedste form nogensinde. Vægten er omkring 75 kilo, og jeg er så tilfreds som jeg nogensinde har været. Jeg ønsker faktisk ikke at ændre radikalt på noget.

Til gengæld savner jeg min energi, mine gode træninger, at have overskud og glæde i hverdagen… Jeg har ikke lysten til at presse kroppen igennem en hård diæt lige nu. Det har jeg faktisk ikke haft på noget tidspunkt, og planen var også at køre en stille og rolig, langsom diæt denne gang. Desværre kom sygdommen i vejen, og siden jeg blev rask, har jeg forsøgt at finde motivationen til virkelig at køre hårdt på, og give den en skalle. Jeg vil vove at påstå at jeg står i den bedste form jeg endnu har stået i, så kort inden konkurrence. Min coach har lagt en god og fornuftig (men hård!) plan, og hun tror på at jeg nok skulle kunne nå det. Men motivationen, den er der bare ikke.

Det har været vigtigt for mig, at denne beslutning ikke blev taget fordi vejen til scenen er hård. For hvis jeg virkelig ønskede at stå der lige nu, så skulle jeg sgu nok hamre igennem, og komme i en form jeg kan være bekendt. Men nu er jeg endelig kommet frem til, at den manglende motivation skyldes, at lysten til at stå på scenen ikke er der.

Derfor kommer jeg ikke til at stille til hverken Loaded Cup eller Sweden Grand Prix i år.

20140316-220717.jpg

Om jeg nogensinde kommer på scenen igen, ved jeg ikke. Lige nu er det som sagt ikke noget jeg har trang til, men skulle motivationen dukke på igen en dag, så vil jeg bestemt ikke udelukke det.

Jeg fortsætter indtil videre hos min dygtige coach Kristina Dybdahl, og jeg fortsætter naurligvis også med den sunde kost og al min træning.

Mine nye trænings-mål hedder VM i halvmarathon (om 2 uger. Ja, jeg er crazy sent ude, men al den cardio skal ikke gå til spilde!) og CPH marathon i maj. Derudover vil jeg gerne over tiden gerne lidt længere ned i fedtprocent, men det bliver helt uden stress, og jeg tager det som det kommer.

Nu er det tid til at nyde det hele lidt :) Nyde at jeg står her i dag, efter 3 1/2 års hårdt arbejde, og er tilfreds. Jeg kunne ikke ønske mig mere lige nu :)

20140316-220731.jpg

Ps. Jeg vil naturligvis stadig komme til Loaded Cup for at nyde showet og heppe på alle de seje atleter!

9 comments

 • Klog beslutning Amanda, lytte til kroppen og gøre det hvad gør dig glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Respekt for din beslutning Amanda!
  Du lytter til dig selv og din krop – og du ser i øvrigt hamrende godt ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette-B

  De der har kontrol over sind og krop er dem der kan sige fra i tide.
  Der er jo ingen tvivl om at når du sætter dig et mål når du det. Det dokumenterer du gang på gang i din blog og du har i dag kroppen der beviser det :)

  Fuld støtte og forståelse herfra – du er for sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej at du mærker efter hvad du har brug for, det kan vi vist alle lære noget af :) Og så skal det lige siges at du ser helt fantastisk ud. Ros herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skide godt at du lytter til din krop og dit hjerte! Synes det er sejt at du tager sådan en beslutning. :)
  Ses ved startlinjen til VM og CPH ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Amanda
  Du er super sej, og jeg elsker at læse din blog,
  Jeg synes, at du er en kæmpe inspirationskilde for mig, fordi du har en krop jeg ville dræbe for!
  Det er spændende, at læse om dine workouts, jeg laver dem tit selv. Jeg bliver rigtig godt presset, og kan i den grad mærke at lever.
  Det er en rigtig modig beslutning, du har taget med ikke at stille op til konkurrence, men jeg tror, at du en dag igen vil stå på scenen.
  Det lyder vildt med halv og hel marathon. Vi ses i hvert fald den 29. til halvmaratonet ;)

  //Cathrine
  http://www.fitcathrine.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er fucking sej! Det er derfor jeg ser op til dig som stor inspiration: du står ved dig selv og du lytter til dig selv. Kæmpe respekt herfra, du ser fantastisk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Har lige fundet din blog! – super sejt at du lytter til dig selv (y)
  Hvad er det for en bog der er på billedet ovenover? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Mange tak :)
   Det er desværre blot et billede fra We Heart It, så jeg ved ikke hvilken bog det et. Men synes citatet var fantastisk :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Dagens træning