Dagens træning

Morgenmad og kosttilskud

20140320-065335.jpg

Min morgenmad bestod i dag af skyr, rørt op med fedtfattig hytteost, usødet økologisk æblemos og et par dråber stevia. Toppet med en lille håndfuld blåbær, et halvt æble, kanel og lidt valnødder.

Ved siden af fik jeg en kop grøn te med ingefær, 4 jordbær og en halv grapefrugt. Og selvfølgelig en masse vand :)

20140320-065345.jpg

Jeg tager en del kosttilskud i løbt af dagen, både morgen, aften og efter træning. De varierer lidt, alt efter hvad kroppen har brug for, men mine faste kosttilskud om morgenen er:

Fatburner: One Heat AM
Multivitamin, fiskeolie og mineraler: One Pak
CLA: One CLA
Silica: Lekaform (bruger bare den billigste jeg kan finde, oftest fundet på spot i Netto/Fakta)
Kalk og 25 mg. vitamin D: fra apoteket.

Selvom jeg ikke stiller op, så er mit mål at fortsætte med at tabe mig, og derfor har mine tilskud fokus på et holde forbrændingen høj. Kombinationen af en fatburner og CLA sikrer en optimal fedtforbrænding, lige fra morgenstunden.

Mange af jer har spurgt ind til Fitnessguru’s nye produkt One Cut i forbindelse med vægttab. Det er jo vanddrivende, og jeg har altid mine forbehold overfor den slags. Men efter at have læst nærmere på det, så synes jeg faktisk at det virker som et ganske fornuftigt produkt, hvis målet er hurtigt at blive klar til et vigtigt event. Bare husk at følge anbefalingerne på pakken, og ikke at overdosere!

Hvis ikke du er super tidspresset så vil min anbefaling til at opnå et vægttab dog altid være at du tager tilskud som One Heat og One CLA der arbejder med kroppen, og stille og roligt booster fedtforbrændingen.

Bare husk at kosttilskud alene ikke gør nogen forskel. Du skal gøre alt rigtigt (sund kost og træning) og så kan du supplere med kosttilskud for at få de sidste 5%.

2 comments

 • Signe

  Wow, virker godt nok som en pengemaskine det der CLA. Det består udelukkende af tidselolie(safflower oil) som kan købes økologisk for 45,- pr. 1/2 L i mange forretninger. Vil ikke anbefale nogle at tage dette produkt, da vi mennesker i dag får rigeligt omega 6 gennem kosten, men derimod er i omega 3 underskud. Tror man alligevel på det er en god ide, så tag en spiseskefuld af det økologiske tidselolie på flaske og spar penge og glæd din krop med noget økologisk! God dag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Hej Signe

   Det er vel ikke mere en pengemaskine end fx. Omega3, der også kan købes billigere som fx. økologisk hørfrøolie i helsebutikkerne?
   CLA er, som nævnt i teksten, kun et tilskud jeg anbefaler at man tager, når alt andet ang. kost- og træning spiller 110%. Fx. hvis man har et mål om at stille op i en konkurrence eller af andre grunde er på en stram kostplan hvor fedtet i kosten generelt er reduceret.

   Du skal dog have mange tak for tippet, det er der sikkert nogle der kan have glæde af! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning