Min behandling hos Evivo

Træning med coachen

I dag havde jeg min første træning med min nye coach, IFBB Physique Pro Kristina Dybdahl.

20140219-221920.jpg

Jeg har jo indtil videre selv stået for min egen kost og træning, også op til konkurrencerne.

Var dog begyndt at overveje at få en coach, fordi jeg har savnet nogle nye input til min egen kost og træning. Det skulle være en der virkelig havde styr på det, som ikke er for langt væk og en jeg har respekt for.

Efter at have hørt meget godt om Kristina, og efter at have snakket med hende nogle gange i Loaded Gym, besluttede jeg at spørge, om hun havde en plads til mig. Og det havde hun heldigvis :)

Vores første session i dag bestod af en knaldhård bentræning, og det var sjovt at være på “den anden side” for en gangs skyld. Det er ikke så tit at jeg bliver presset af andre end mig selv ;) Men jeg er sikker på at det her, er det der skal til, for at jeg rammer topformen til mine konkurrencer!

Min kost er blevet vendt helt rundt, og jeg kommer til at undvære mange af de ting jeg plejer at spise dagligt.
Og træningen bliver rigtig hård og intensiv. Der skal brændes noget fedt af! ;)

Jeg er så spændt og meget optimistisk lige nu. Glæder mig vildt til at se hvilke resultater jeg opnår på denne måde :)

5 comments

 • Sara

  Det lyder som en god beslutning at få en coach, men du er virkelig kommet langt på egen hånd. Jeg skal selv stille op til september, og jeg så glad for at have en coach som ved så meget ift kost og træning. Det er fedt at have en som holder en lidt i ørene selv om man selvfølgelig selv i sidste ende er herre over sine resultater.. Jeg lige lidt nysgerrig på at vide, hvad du skal udelade i din kost? Og hvordan din træning nu bliver opbygget? :-)
  – Du må have en dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Evita

  Det lyder spændende! Jeg er også meget interesseret i at få et indblik i hvad du må spise og ikke må spise, altså principperne/retningslinjerne :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Amanda,

  Kan se du står alene i din klasse – betyder det så automatisk at du “vinder” klassen?

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Hvis jeg er den eneste på dagen, og klasserne ikke bliver slået sammen, så ja. Men tror der er fejl i fordelingen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camillacb

  Vil også gerne høre mere om
  Kosten – hvad er det du skal udelade osv? :)
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Min behandling hos Evivo