Tirsdag

I’m not dead

Jeg beklager den manglende aktivitet på bloggen i den sidste uge.
Jeg har simpelthen været så træt, sløj og energiforladt, at jeg kun har fokuseret på at komme igennem dagene og give mine klienter den bedst mulige oplevelse.

Jeg har skrantet i flere uger, og det har også betydet at træningen har stået stort set stille og at kosten ikke har været optimal… Kender du den der fornemmelse af, at kroppen er svag og træt, men man er alligevel ikke rigtig rigtig syg? Jeg har været forkølet og udmattet i ugevis, men ikke mere end det… Nu er jeg så ENDELIG blevet rigtig syg, hvilket jeg faktisk næsten er glad for. Forhåbentlig er det hvad der skal til, for at jeg kan komme på toppen igen.

Jeg er virkelig presset over at dette sker midt i mine konkurrenceforberedelser, men der er desværre ikke noget at gøre, udover at prøve at blive rask igen. Så der ligger mit fokus nu. Det håber jeg at i har forståelse for :)

Så snart jeg har det bedre, så vender jeg stærk tilbage! :)
Forhåbentlig også med en rigtig god og spændende nyhed, som vil sikre at jeg står i topform til forårets konkurrencer…

Mens i venter, kan i få et lille sneak peek på resultatet af mit shoot med Applepark Photography :) Billederne er første del af en serie om min udvikling frem imod Loaded Cup. De adskiller sig lidt fra typiske fitness-billeder ved, at jeg netop ikke står i topform. Men det er altså hele ideen ;) På tidspunktet for billederne er der 12 uger til K-dag og diæten er næsten lige startet.

pic_0022pic_0023pic_0009pic_0005

Jeg synes selv at billederne blev rigtig gode, og kan kun anbefale Applepark Photography til andre! Super professionel fotograf, som kommer med masser af gode ideer og er fantastisk inspirerende.

I må have det rigtig godt så længe, jeg lover som sagt at vende tilbage når jeg er fit for fight igen. Husk at i også kan følge mig på Instagram (@amandalouisedk) hvor jeg ofte er en smule mere aktiv end på bloggen.

God søndag :)

9 Kommentarer

  • Berit

    RIGTIG GOD BEDRING!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    God bedring og glæder mig til du er tilbage :)
    Godt du postede et indlæg – det næste ville være, at jeg ville have fået politiet til at opstøve dig, fordi du har været så stille – sådan finder man ud af, at man er ‘afhængig’ af en blog ;)
    Lækker ryg på de billeder!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Hahahah ;) Hvor er du sød. Dejligt at være savnet :D

      Og tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig god bedring! Du skal huske at passe på dig selv :)

    Og de billeder er måske ikke K form, men du ser fantastisk ud! Sikke en vild ryg du har fået opbygget, en er virkelig stærk og flot! Jeg glæder mig til at se dit endelige resultat til loaded! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Barløse

    Spændende billeder!! Dem kan jeg godt forstå, at du er glad for! Rigtig fedt at du ikke er top trimmet. Det er kreativt tænkt. Når det er sagt, glæder jeg mig til at se dig i topform, så god bedring! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene K

    Dejligt at høre du stadig er her, har været små-bekymret. God bedring!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sådan! Flotte billeder :)

    God bedring

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Jensen

    Kommenterer normalt ikke, men bliver simpelthen nødt til at sige.. Wow!! nogle fantastiske billeder! Du er simpelthen en kæmpe inspiration :D

    Og rigtig god bedring til dig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag