Cardio: Booty Blast

Min behandling hos Evivo

Jeg har jo længe haft problemer med specielt min venstre skulder, og nu får jeg endelig gjort noget ved det! :) Jeg er nemlig begyndt at gå hos fantastisk dygtig fysiurgisk massør: Marie Engel fra Evivo.

HREF-2

Marie er både uddannet ergoterapeut og sportsmassør, så hun ved virkelig hvad hun laver.
Under min første behandling var fokus omkring nakke og skuldre, særligt den venstre. Efter den dybdegående behandling kunne jeg tydeligt mærke hvordan jeg havde givet slip på en masse spændinger i nakke og øvre ryg, og under min efterfølgende skuldertræning var jeg langt mere bevægelig og smidig omkring skuldrene end tidligere.

Marie har desuden været helt fantastisk til at følge op på behandlingen, og har blandt andet givet mig forslag til stræk jeg kan lave, som kan afhjælper mine spændinger.

HREF

Alt i alt har det været en fantastisk oplevelse, og jeg har allerede booket min næste tid. Når man træner meget, så skylder man sin krop at passe godt på den. Det har jeg tidligere været dårlig til, men fremover skal dette være en del af min rutine :)

Hvad udbyder Evivo?
Evivo udbyder fysiurgisk sportsmassage som går i dybden. Massage afhjælper kroppen med udskillelse af affaldsstoffer og tilfører frisk ilt til musklerne, og dermed giver muskler bedre restitution efter god træning. Fysiurgisk massage er relevant til dig med sports og arbejdsbetingende skader. Videre kan det afhjælpe spændningshovedpine, overbelastede- ømme muskler, muskel-led smerter o.l. Fysiurgisk sportsmassage kan derfor bruges forebyggende for skader, og som behandlende massage.

Evivo udbyder også afspændingsmassage, hvor der fokuseres på enkelte områder af kroppen, og det også er i centrum at du skal slappe af. Det er der muligt for at få råd til ergonomi, udstrækning og træning.

For mere information http://www.evivo.dk/
Book tid på booking@evivo.dk el. online https://www.facebook.com/evivomassage.dk/app_599788450050788
Det er muligt at købe gavekort, sendt til din dør og i fin indpakning. Køb på https://www.facebook.com/evivomassage.dk/app_192229990808929

HREF

2 Kommentarer

  • Stephanie

    Er dette et sponsoreret indlæg???

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Nej, så ville det fremgå af indlægget. Som jeg også skriver er jeg selv begyndt at gå til behandlinger hos Marie, og jeg ville bare anbefale hende til andre der evt. også leder efter en god fysiurgisk massør/sportsmassør :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cardio: Booty Blast