Bentræning i Loaded Gym

Træning af den glatte muskulatur

Min My Fit Life-kollega Mussetrussen, har lavet denne fantastiske video om træning af den glatte muskulatur a la Anne Bech.

Hahaha! Jeg synes den er alt for sjov :) I kan læse resten af Mussetrussens indlæg om Anne Bech og hendes gode tips til træning her.

11 comments

 • Mette

  HAHAHAH, det er så f****** genialt det der!! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ha, jeg døde også af grin da jeg så den video! Den bedste han har lavet er Anne Bechs “leverpostejs”mad hvor han erstatter alt med hvidkål ;) Jeg har set alle Anne Bechs videoer og han rammer hende virkelig spor on! Det er virkelig sjovt (og lidt skræmmende) hvordan en kvinde uden nævneværdig uddannelse indenfor faget pludselig udråbes til “ekspert” og får tusindvis af kvinder til at hoppe på hendes quickfix med urealtistiske øvelser og kostplaner som lover de vildeste resultater på 30 dage! Men hun har nok tjent en masse penge ;)

  Anna – http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej, bare nysgerrig (jeg er ingen ekspert), jeg hopper bare med på Annes quickfixes ;) men hvorfor er hendes øvelser urealistiske (og ineffektive ifølge mussetrussen)?

   Hendes kostplaner lover vilde resultater, fordi man får vilde resultater, det har jeg da prøvet på egen krop – at jeg så kun kan holde den i max en uge, fordi den er så hård, det er så en anden sag :b men jeg mener ikke, at hun lover noget hun ikke kan holde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Spørgsmålet er jo hvad du får ud af at få vilde resultater i én uge? Hvad sker der bagefter?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Patricia

   så fortsætter man med principperne, dog knap så strengt og så holder man vægttabet? kan ikke se, at hendes kostprincipper er meget anderledes end den måde du spiser på, dog strengere, men stadig? du ved vel om nogen, hvor streng man skal være med sin diæt/træning, hvis man skal kunne se resultater? :)

   jeg er bare nysgerrig på, hvad anne bech “hadet” skyldes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Det er en fin tanke, men sådan fungerer det jo for de færreste. Og så står folk der og slår sig selv i hovedet fordi de ikke kan leve af juice og kål i alt for små mængder, det leder til overspisning/trøstespisning og så er vi inde i en cirkel der i bedste fald ikke giver resultater, og i værste fald leder til dårlig selvtillid og endnu mere negativt selvbillede.

   Hvis du spiser mindre end du skal, vil kroppen altid forsøge at redde dig ved at øge sultfornemmelsen og sænke stofskiftet. Og den kamp vil kroppen ALTID vinde, medmindre der ligger en psykisk sygdom eller en helt enorm dedikation bag. Det er et sundhedstegn.

   Jeg ved om nogen at du sagtens kan opnå hurtige, synlige resultater med en kost der er HOLDBAR, som ØGER din forbrænding og holder dig MÆT og GLAD. Og det ved de fleste fornuftige trænere, som går op i deres klienters sundhed fremfor penge, også.

   Nu har jeg ikke fulgt super meget med i Anne Bech og hendes måde at gøre tingene på, men det jeg har set og læst har været tæerkrummende. Især den måde hun som træner instruerer (… eller ikke instruerer) sine klienter på. Suk. Og så endda på tv….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea D.

  hahaha.. det er alt for sjovt! Tak for et lidt anderledes indlæg på en grå og kold dag, hvor jeg holder hviledag og skal koncentrere mig rigtig meget om ikke at tage ned at træne, når jeg nu alligevel har tidligt fri fra skole.. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  HAHA! Jeg får det helt skidt over at se ham trampe rundt i det der fine lammeskind med store støvler påO_o

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHHAHA! FEDT :D Jeg elsker detaljen med lammeskindstæppet ;-) Fuck hvor er det grineren…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes ikke den er sjov – nærmere nedladende/mobbende end Andreas Bo-parodi-sjov. Og jeg er ikke Anne Bech tilbeder. Hver sin form for humor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mussetrussen er for sjov:-)

  og jeg elsker at han tager pis på anne bech.

  altså hvem kan ikke får christiane sm, emil thorup, esben pretsmann, og andre i forvejen tynde mennesker til at se godt ud på 10 uger.

  hvis alle personlige trænere havde tynde klienter der bare skulle ha lidt masse på, er det jo ingen sag. Hatten af for hende når hun tager en overvægtig ind eller en bikini eller bodyfitness pige til at ende på scenen…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Bentræning i Loaded Gym