Dagens træning

Tirsdag

Endnu en travl arbejdsdag er ved at være gået. Mangler blot de sidste to timer med lukning af centeret, så kan jeg tage hjem og slappe af med god samvittighed.

I dag har jo været min sidste “hviledag” og jeg glæder mig så meget til i morgen, hvor jeg skal træne ryg i Loaded Gym, sammen med en ven. Der er gået tre dage uden min rigtige træning, og jeg har allerede abstinenser!

Søndag stod den på bokseuddannelse, mandag var træningsfri med en skøn behandling hos min nye sportsmassør Evivo og i dag underviste jeg i en times BodyFit, så jeg har da fået rørt mig lidt. Men det er bare ikke det samme :)

Imellem mine PT-klienter og min BodyFit-time fik jeg øvet lidt poseringer. Der er nu under 12 uger til Loaded Cup, og vægten siger det samme som 8 uger inden DM. Jeg tror det bliver godt, hvis bare jeg kan holde fokus og har hovedet med hele vejen!

20140128-201303.jpg

7 comments

 • Christina

  I hvilket/hvilke centre underviser du i bodyfit? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Amanda,

  I den periode hvor du taber dig, bruger du noget fedtforbrændende supplement?

  Mvh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Jeg bruger One Heat AM & PM samt One CLA. Alle fra Fitnessguru.com :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Perfekt, tak :)
   Glæder mig til din anmeldelse af deres nye PWO :)
   Og til nyt indlæg her på bloggen generelt – håber det er fordi du har gang i en masse spændende og ikke fordi der er noget galt, at der er mere stille på bloggen end der plejer.
   :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  GO GIRL…du kommer til at stå så SMOKING HOT på den scene, glæder mig til at se resultatet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Amanda :-)

  Først: Tak for den fedeste blog, du er en stor inspiration!

  Mit spørgsmål har egentlig ikke noget med dette indlæg at gøre – sorry ;) – men tænkte på, om du ikke vil lave et indlæg om spinning? Fordele/ulemper i forhold til vægttab, opbyggelse af muskelmasse, spinng vs. styrketræning ect.

  Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Var til din bodyfit time, i går efterfulgt af en dancefit time, og hold da op hvor kan jeg godt mærke det i dag i ryg og arme – pisse fedt! Derudover var det også ret sjovt at se dig “live” ( o.k. hej stalker?). Spøg til side, ville bare fortælle dig at det var en rigtig god og effektiv time og du er mega sej :)
  Hav en dejlig dag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Dagens træning