Protein Fluff
Protein fluff er en af mine sunde favorit-desserter. Jeg spiser det hver aften på min diæt, og jeg glæder mig altid til dette måltid! :)
Ingredienser til en kæmpe skål fluff:
- 250 g. frosne bær.
- 300 g. æggehvider eller skyr
- 1 scoop proteinpulver. Casein fungerer oftest bedst, men One Whey fra Fitnessguru fluffer også udemærket og smager fantastisk!
- 1-2 spsk psyllium HUSK
- Flydene sødemiddel eller sukrin
Fremgangsmåde:
Frosne bær overhældes med kogende vand, de skal ikke være helt optøede før vandet hældes fra. Tilføj sødemiddel og blend med stavblender.
Derefter tilføjes skyr/æggehvider, HUSK og proteinpulver og det hele piskes sammen med håndmixer. Det tager oftest nogle minutter før fluffen er helt fluffy og perfekt :) Jo mere frosne bærrene er, jo lettere fluffer det.
Jeg spiser det normalt toppet med lidt valnødder eller lign.
Macro’s: (ved brug af 300 g. æggehvider og 1 scoop One Whey)
355 kalorier
Protein: 57 g.
Kulhydrat: 28 g.
Fedt: 2,5 g.
Kommentarer