Opskrift: Low carb wrap med laks & spinat
Ingredienser til selve wrappen:
- 1/2 scoop One Bake fra Fitnessguru
- 100 g. æggehvide
- 1 spsk. psyllium HUSK
- Lidt salt
Fyld:
Du kan fylde pandekagen med hvad du har lyst til. Jeg synes denne kombination var rigtig god og simpel. Jeg brugte:
- Røget laks
- Frisk spinat
- Rødløg
- Skyr
- Lidt urtesalt
Fremgangsmåde:
Ingredienser til pandekagen mixes. Panden pensles let med en god stegeolie, inden dejen kommes på. Jeg anbefaler kokosolie eller peanutolie, der begge har et højt rygepunkt, og derfor er gode at stege i. Pandekagen steges ved middel varme, og vendes når den er gyldenbrun på den ene side.
Efter stegning skal den have lov til at køle et par minutter, inden den smøres med enten skyr eller alternativt friskost. Det øvrige fyld tilsættes, og til sidst rulles pandekagen sammen til en lækker og praktisk wrap.
Velbekomme :)
Macro’s for selve wrappen:
Kalorier: 101 kcal
Proten: 24 g.
Kulhydrat: 1 g.
Fedt: 0,5 g.
Dertil kommer fyldet, som kan variere, alt efter hvad man har lyst til.
Wrappen smager også godt med mexikansk-inspireret fyld.
Hej, ved godt godt det ikke lige er den rigtige tråd, men jeg er stødt ind i et problem. Hvis der nu i en kostplan står, at man skal have 30 g brune ris, vil du så mene, det er før eller efter kogning? For må indrømme at 30 gram kogte ris efter kogning godt nok ikke ser ud af meget :)