En ny uge

Klar til morgentræning

20140108-102228.jpg

På diæten får jeg lige nu 2400 kalorier dagligt, og jeg er allerede begyndt at mærke sulten. Især om morgenen og midt på dagen er et slemt, men det er til at holde ud. Heldigvis klarer min aftensmad, aftensnack og mine kosttilskud derimellem (ZMA & One Heat P.M.) sulten om aftenen, så jeg kan falde i søvn uden problemer.

I dag har jeg lagt min styrketræning her til formiddag, og det betyder at morgenmaden består af ca. 380 kalorier fordelt på knap 50 g. kulhydrat, 35 g. protein og 5 g. fedt.

Lige efter træning drikker jeg en One Recovery-shake suppleret op med nogle riskiks, så jeg lander på lige omkring 350 kalorier igen fordelt på ca. 50 g. kulhydrat, 35 g. protein og 2,5 g. fedt.

Dagens pre-workout morgenmad består af havregrød med æggehvider og kanel, en kop kaffe samt mine morgen-kosttilskud, blandt andre One CLA og One Heat A.M. One CLA er en bestemt type omega-6 fedtsyre, som i studier har vist sig at påvirke den måde kroppen forbrænder og lagrer fedt. One Heat A.M. er en “fatburner” med aktive ingredienser, der både sænker appetitten og giver forbrændingen og energiniveauet et boost. Jeg er normalt ikke til “fatburners” da jeg enten reagerer meget kraftigt på dem med hjertebanken og kvalme, eller slet ikke mærker en forskel. Men jeg har brugt One Heat A.M. gennem hele sidste diæt, og er nu startet på dem igen med stor succes. De giver virkelig et boost og gør det hele lidt nemmere at komme igennem.
De aktive ingredienser er ting som grøn te, ingefær og sort peber.

20140108-094558.jpg

5 Kommentarer

  • Cecilia

    Jeg er lidt nysgerrig.. umiddelbart lyder havregrød med æggehvider lidt småulækkert, hvordan hænger det sammen og smager det? :)
    og og.. hvilken forskel føler du at one heat gør for dig? Jeg er nemlig også lidt skeptisk normalt overfor fedtbrændende produkter!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Jeg blander havregryn, sødemiddel og æggehvide + lidt vand i en skål, og “koger” det i microovnen på middel varme (så proteinet ikke denaturerer og bliver stift). Så bliver det sådan en meeeega lækker fluffy grød :)

      One Heat giver mig ganske enkelt energi. Energi og overskud til træning to gange dagligt. En energi jeg mangler når jeg er på diæt, fordi kroppen ikke helt får de kalorier den har behov for :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Hej Amanda Louise.
    Først og fremmest elsker jeg din blog, du inspirerer mig rigtig meget ift. styrketræning! Jeg inddrog idag øvelsen face pulls i min rygtræning, men havde lidt et problem: selvom jeg ikke tog vildt mange kilo på (20 kg.), kunne jeg ikke stå fast på gulvet, når jeg trak rebet til mig, men tippede ligesom fremad. Det hjalp dog, da jeg lænte kroppen godt tilbage, mens jeg udførte øvelsen. Er dette optimalt, eller skal man stå ret i denne øvelse? Og det er altså ikke fordi jeg havde for meget vægt på, med mindre vægt ville den ikke have gjort nogen forskel på musklerne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Uden at kunne vurdere hvor meget vægt du kan tage, vil jeg starte med at sige at jeg selv kører den med 10-15 kg. i 4 sæt af 10-15 reps.

      Øvelsen er til for at primært at ramme de relativt små muskler på bagsiden af skulderen og mellem skulderbladene. Putter du mere vægt på risikerer du at kompensere med din kropsvægt eller de større rygmuskler, hvis du udfører øvelsen forkert.

      Når det så er sagt, så må man gerne læne sig en anelse bagud, for ikke at blive trukket fremad :)

      Jeg synes du skal prøve med lidt mindre vægt, læne dig en anelse bagud hvis nødvendigt, og så prøve at fokusere på at klemme skulderbladene sammen, hver gang du trækker tilbage. Forestil dig at du har en valnød siddende mellem skulderbladene, og du skal knuse skallen på den ved hver gentagelse.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Caroline

      Tusind tak for hjælpen! Kan godt se, at jeg nok har kørt med alt for meget vægt så, prøver at tage 10 kg. næste gang, og vil klart huske tippet med skulderbladene! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny uge