Træning af den glatte muskulatur

I er ikke glemt

Jeg er ked af at der er stille på bloggen i disse dage. Jeg har simpelthen så travlt, men i er bestemt ikke glemt.

Igår gik hele dagen med træning og arbejde, samt et kort farvel til min gamle klasse.

I dag har jeg været i Odense hele dagen, for at få taget billeder af formen som den ser ud i dag, ca. 3 måneder inden Loaded Cup.
Jeg har nemlig været så heldig at fotografen Applepark vil tage billeder af mig løbende, helt frem til konkurrencen. Meningen er at de skal vise min udvikling fra nu, frem til scenedagen. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet af dagens strabadser :)

20140124-221050.jpg

Lørdag og søndag skal jeg på kursus, træne klienter, lave programmer og også have presset min egen træning ind, så der bliver igen tryk på. Håber dog at kunne få opdateret lidt herinde også, så der ikke er helt så stille.

Savner i mig meget, så husk at i også kan følge mig på Instagram: amandalouisedk – der opdaterer jeg lidt oftere :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning af den glatte muskulatur