Opskrift: Low carb wrap med laks & spinat

Fitnessmotivation

Når du arbejder frem mod et mål, f.eks. at tabe dig et vis antal kilo og komme i form, eller blive den bedste til håndbold eller andre sportsgrene, vil der være mange dage hvor du vil være fristet til at stoppe, endda selvom det kun er for en dag eller den pågældende uge.

large6

Der er mange gange, hvor din hjerne vil overbevise dig om, at din krop fortjener en pause, og at næste uge bliver bedre; ”Det er for sent nu, det er for hårdt, diæten er for hård, dit tidsprogram er for stramt og/eller din krop er for træt”. Alle disse ting er løgne…

large

Vi lytter desværre til disse løgne – selvom det blot er en tur på café eller slutte dagens træning før tid, så stopper vi – og vi nyder det… for en stund.

At give op, betyder at vi ikke ønsker at kæmpe mere – at kæmpe for det resultat, der vil gøre os tilfredse. Hvis vi stopper, vil det i sidste ende have en negativ effekt på os. Hvad enten man fortsætter træningen, eller man vælger at smide håndklædet i ringet, så må man tage de tæsk de giver. Vi kan enten vælge at acceptere de tæsk der giver på vej mod målet, eller vi kan stoppe op og døje med det psykiske, ved ikke at have gennemført!

large3

Der er to valgmuligheder: Man kan enten tackle problemet med det samme og fortsætte sin vej mod Superligaen, eller man kan stoppe og ramle ind i de samme problemer næste år, når man indser, at man skulle have fortsat med at løbe de tre gange om ugen, selvom vejret var gråt og trist.

Det er op til dig selv at tage styringen, men gør dig store overvejelser før du giver op. Det vil komme til at forfølge dig, indtil du endelig kommer i gang igen. Lad ikke alle løgnene styre din kamp mod målet, fordi at det er hårdt – kæmp til det sidste!

Skærmbillede 2014-01-20 kl. 11.04.39

Indlægget indeholder affiliate links.

3 Kommentarer

  • Super godt indlæg, godt brølt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er et rigtig godt indlæg! Motiverende at læse, når vægten er steget 1,5 kg siden lørdag, på grund af cheat meal.

    Det er spændende at følge din rejse til scenen, elsker din blog!

    //Cathrine
    http://www.fitcathrine.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Barløse

    Jeg tror lige, jeg gemmer dette link, så jeg kan læse det, når får en off-dag. Denne tekst burde kunne sende mig rette kurs! Hvad du har skrevet her, cutter to the case, og det er lækkert at læse!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Low carb wrap med laks & spinat